FST och SVT


Mihin hävisi SVT:n ohjelmat meidän FST:ltämme?! Maantieteellisesti emme asu sillä alueella, missä niiden pitäisikään näkyä - mutta aiemmin näkyivät kyllä ihan ok, kuten myös pääkaupunkiseudun uutiset sekä mainokset, ja tälle asialle Sonera ei vuodessa saanut korjausta.

10 kommenttia

On ilmeisesti kyse KotiTV-palvelusta?

1.9.2011 alkaen Yle FST5 ja SVT World ovat jakaneet kanavapaikan 5. Muutoksesta on kerrottu tarkemmin Ylen tiedotteessa: http://yle.fi/tekniikka/?ID=269&group=269. KotiTV:llä katsottavissa on ainoastaan FST5-kanava. EPG:ssä näkyy kuitenkin FST5/SVT World yhdistelmäkanavan EPG-tieto, joka johtuu Ylen järjestelmäongelmasta. Tällä on vaikutusta KotiTV:n verkkotallennukseen siten, että kaikkia ohjelmia ei ole mahdollista tallentaa.
Kyllä, kyse on KotiTV:stä. Reilun kuukauden kuitenkin näkyi SVT:n ohjelmat, mistä se johtui?
hillevi kirjoitti:
Kyllä, kyse on KotiTV:stä. Reilun kuukauden kuitenkin näkyi SVT:n ohjelmat, mistä se johtui?


KotiTV:llä on näkynyt SVT/FST5-yhdistelmäkanava, mutta esitysoikeuksissa tapahtui muutos, jonka johdosta SVT:n näkyminen päättyi. KotiTV:n ohjelmaoppaassa näkyy edelleen virheellisesti yhdistelmäkanavan EPG, josta kerroinkin jo edellisessä viestissäni.
(Harmikseni Sonera muokkasi viestiään, eikä lähettänyt uutta; muokkauksesta kun ei tule sähköpostinotifikaatiota.)

Anni kirjoitti:
KotiTV:llä on näkynyt SVT/FST5-yhdistelmäkanava, mutta esitysoikeuksissa tapahtui muutos, jonka johdosta SVT:n näkyminen päättyi.

SVT/FST5-yhdistelmäkanavan esitysoikeudethan ovat olleet samanlaiset alusta, eli 1.9.2011 alkaen, joten mitä muutosta tarkalleen ottaen tarkoitatte?
Tarkistin vielä asiaa kanavapaketeista vastaavalta taholta. KotiTV on valtakunnallinen palvelu ja voimme välittää vain yhtä FST-versiota siinä. FST5/SVT-yhdistelmäkanavan välittäminen toisi meille lisäkustannuksia, jonka vuoksi olemme päätyneet siihen, ettei yhdistelmäkanava kuulu KotiTV:n kanavavalikoimaan.
Vahingossako te sitä yhdistelmäkanavaa näytitte yli kuukauden, vai? Esitysoikeuksiin ei olekaan tullut muutosta? Onko tässä nyt homman nimi se, että yhdistelmäkanava näkyi KotiTVssä koko Suomessa ja nyt se ei näy missään päin Suomea? Miten teillä on hoidettu tiedottaminen KotiTV-asiakkaille tämän asian osalta? Tuleeko tilanne olemaan sama koko kahden vuoden sopimuskauden ajan?
Pahoittelut, että muutoksesta ei ole informoitu kunnolla.

Näytimme yhdistelmäkanavaa kuukauden verran KotiTV:ssä kaikille asiakkaille, koska samaan aikaan oli vielä neuvotteluja käynnissä siitä, että yhdistelmäkanavaa olisi voitu jakaa korvauksetta koko maassa. Mutta koska neuvotteluissa ei päästy haluttuun tulokseen jouduimme vaihtamaan kanavan kaikille tähän vain FST:n omaa näyttävään versioon. KotiTV on toteutettu teknisesti valtakunnalliseksi palveluksi siten, että siinä ei voida siirtää samalla kanavapaikalla useampaa eri versiota samasta kanavasta.

Tämä on tämänhetkinen tilanne KotiTV-palvelussa. Mikäli yhdistelmäkanavan jakelun ehdoissa tapahtuu jotain uusia muutoksia, toimimme luonnollisesti uuden tilanteen suomien mahdollisuuksien mukaan.
Kiitos! Toivottavasti saadaan vielä tuo EPG kuntoon ennemmin tai myöhemmin.
Onko tähän nyt saatu joku ratkaisu?
Huomasin juuri (14.12. klo 10.20) että SVT World näkyykin, siinä missä ennen on tullut FST5:n teksti-uutiset ja radio Vegan ääni.
Toivottavasti tämä on pysyvä ratkaisu, eikä mikään tilapäinen "tekninen häiriö"...
Vastaanpa (itselleni), että kyseinen kanava on alkanut näkyä syyskuussa (2013).

http://yle.fi/uutiset/svt_world_nakyy_n ... sa/6813517

Vastaa