Galaxy Note 10.1 2014 edition ja 4G


Moro,

Onko mahdollista, että tässä tabletissa on 4G vaikka nimi jo sanoo, sillä palkissa vilkkuu välillä 3G ja 4G. En ole tilannut 4G palvelua.

Erällä ohjelmalla tarkistin netin ja lähiverkon ja vastaus olet käyttänyt 60% 4G ja 30% 3G, 10% lähiverkkoa.

Kaapelinetti on pätkinyt joka päivä etten ole voinut käyttää WiFiä, mutta valokuitu on tulossa, tosin HTTP versiona ja toivottavasti toimii niin kuin pitää.

13 kommenttia

Hei maksaja,

tarkistin liittymiäsi ja liittymän paketti sisältää myös 4G:n.
Omilta sivuilta https://www4.sonera.fi/Kirjaudu/ (luo tunnus verkkopankkitunnuksellasi).
Sieltä pystyt tarkistamaan liittymien palvelut.

Kaapelinetti asiassa suosittelen olemaan yhteydessä vikapalveluun, jos se yhteys pätkii myös silloin kun kone on kaapelilla yhdistetty modeemiin.
Hei, ja kiitos vastauksestasi. :)

Ei muutes näy oman sivulla 4G
Toivottavasti ymmärsin oikein mitä tarkoitit, mikäli en, pahoitteluni.

Et siis näe omilta sivuiltasi hevosen kokoisilla kirjaimilla mainintaa 4G:stä. Näet liittymä pakettisi, joka sinulla on käytössä ja tämän perusteella on äärinmäisen helppo sanoa, onko liittymäsi 4G vai ei.
Huomenta nasse, en edes sinulta kysynyt mitään, vaan Soneralta.

4G ei todellakaan näy, vaan suositellaan päivittämään Huippu 20Gigainen 50mbs 4Geehen.

Nyt ei pelleily kiinnosta!
Hei Maksaja!

Lisääthän tänne tietohisi asiakasnumerosi, niin voimme tarkistaa liittymäsi.
Hei vaan maksaja!

Nämä foorumit on luotu, jotta ihmiset voivat kysyä apua Soneralta, tai mikäli joku Soneran tapoja tunteva "siviili" ehtii asiaan nopeammin vastata. Mikäli haluat nimen omaan ja vain Soneralle puhua, menisit facebookiin tai soittaisit sinne, etkä suinkaan olisi täällä julkisilla palstoilla.

Kaltaisiasi pers**s**n ammuttuja ärrimurreja on valitettavasti näköjään liikkeellä. Harmi sinäänsä, että kun yrittää hyvää hyvyyttään auttaa, törmää Sinun kaltaisiisi.

Omilta sivuilta näet liittymä tyyppisi nimen ja liittymäsi kuvauksen, mikäli vain olet ne sinne yhdistänyt. Tätä liittymän nimeä Googlettamalla löydät sen tiedot, jos se on vanha, poistunut liittymä tyyppi tai Soneran sivuilta nykyisistä tarjouksista. Tätä yritin selittää.

Syö vaan lisää sitruunia aamupalaksi edelleenkin, niin pysyy "mukava" ilmapiiri sinun lähistössäsi.
Hei Iiro,

Kyllä siellä profiilissa on asiakasnumeroni.

En ole kuulemma ainut keltä puuttuu tietoja omalta sivulta, sillä eräs tuttuni kertoi just, että hänellä lukee omalla sivulla ettei hänellä ole mitään palvelua, vaikka hän on Soneran asiakas.
Nasse, taidat olla Soneran lehtolapsi, ymmärrän.
Ja sinä rakas Maksaja taidat olla hieman yksinkertainen. Kun luot omat sivut verkkopankki tunnuksilla, siellä ei näy ensimmäistäkään Soneran palvelua, jota käytät. Ne pitää erikseen sinne lisätä. Jos tämän olet tehnyt, siinä tapauksessa olisit oikeassa ja palvelussa olisi vika.

Ja toiseksi, kommenttisi lehtolapsesta osoittaa kyvyttömyytesi verbaaliseen viestintään. Jos yrität solvata, suosittelen tekemään sen sanoilla, jotka lauseeksi muodostuessan luovat jonkinlaisen loogisesti kulkevan ajatusketjun.
Voi voi sentään. Minä olen ollut Soneran asiakas aika kauan ja kirjautunut omalle sivulle monen monta kertaa ja monen vuoden sisällä. Minulla siis on tunnukset omalle sivulle, niin ettei tarvitse kirjautua verkkopankki tunnuksilla.

En voi sille mitään, jos Soneran sivulla on vikaa.

Itsehän aloitit solvaamaan ja joka leikin aloittaa myös kestäköön.
Hei Maksaja!

Asiakasnumerosi perusteella tarkistettuna sinulla on 001-loppuinen Sonera Sopiva -liittymä. Liittymätyyppisi toimii myös 4G-verkossa, eikä tästä aiheudu sinulle ylimääräisiä kustannuksia.

Sonera Sopiva -liittymien osalta Omilla Sivuilla ei näy tekstiä 4G, vaan nettiyhteyden kohdalla näkyy teoreettinen maksiminopeus (esim. 150 Mbit/s). Sen sijaan Sonera Liikkuva Netti 4G -liittymien eli mobiililaajakaistaliittymien osalta Omilla Sivuilla näkyy teksti 4G.
Hei Tapani V!

Kerkesin tässä välissä vaihtaa liittymäpakettini nimrltään Jätti ja siinä on 4G palvelu. Eli aiempi paketti oli pienempi ja kalliimpi.
Hei Maksaja!

Mukava kuulla, että löysit hyvän liittymäpaketin. Jätti-paketin tarjous onkin ollut todella suosittu.

Vastaa