Galaxy S III kiinteästä soneran kaupasta


Miten noita puhelimia tulee myyntiin teidän kiinteisiin kauppoihin, että onko saatavilla heti julkaisupäivänä ja sen verta, että kaikki halukkaat saavat omansa? Entä tuleeko kyseinen kännykkä testattavaksi teidän liikeisiinne ennen sen julkaisua?

40 kommenttia

Hei nikpro!

Laitteita tulee myymälään myyntiin heti julkaisupäivänä ja testaus mahdollisuus pyritään järjestämään mahdollisimman moneen myymälöistä. Laitteen voi ostaa ennakkoon verkkokaupasta tai varata laitteen myymälästä, jolloin asiakkaalle ilmoitetaan kun laite on noudettavissa liikkeestä. Sopimus käynnistyy liikkeestä ostettaessa vasta sinä päivänä kun sopimus allekirjoitetaan.
Huomasin, että kyseinen kännykkä käyttää mikro-sim korttia ja itselläni on normaali niin pitääkö mikro-simistä maksaa erikseen vai sisältyykö se sen uuden sopimuksen hintaan?
Kyllä, Micro-SIM kortin saatte ilman lisäkustannuksia kun teette laitesopimuksen joka vaatii kortin päivittämistä.
Onko kyseisen puhelimen liikkeestä varaaminen maksutonta?
Uuden Samsung Galaxy S III -älypuhelimen voi ennakkotilata itselleen maksutta.
Itse tilasin kyseisen puhelimen ennakkoon nykyiseen liittymääni, jolloin siitä tuli "kytky", tilaussivulla lukee vain "tilaus vastaanotettu", jollei selviä huomiseen iltaan mennessä tilaan puhelimen kilpailevalta ja lopetan myös matkapuhelin liittymän soneralta, vaikka liittymäni tyyppi on jo vaihtunut 24kk määrä-aikaiseksi ja sopimuksissa tämä puhelin lukee. En vain halua ottaa riskiä, että jään ilman luuria julkaisuviikolla, enkä toisekseen halua pitää kuin yhtä liittymää, jolloin luovun sonerasta kun eivät osaa tätäkään hoitaa oikein.
Hei Proler!

Samsung Galaxy S III toimitus alkaa 29 päivä toukokuuta, jolloin sinunkin laitteesi laitetaan eteenpäin. Tiedot tilauksesta päivittyvät heti ja ne käsitellään, siksi tilauksesi status on "tilaus vastaanotettu". Tulet siis olemaan ensimmäisten joukossa, joille kyseinen laite saapuu.

Jos olet tehnyt sopimuksen tämän hetkiselle numerollesi, sinulle ei tule uutta liittymää, vanhan lisäksi. Voimme tarkistaa asian, jos lisäät tietoihisi asiakasnumerosi tai puhelinnumerosi.
Omat asetukset->Profiili->Asiakasnumero. Lisääthän nämä tiedot ilman välimerkkejä. Muut käyttäjät eivät näe näitä tietoja.
On se nyt kumma, jos Soneralla ei tilauksen tila vaihdu ollenkaan. Eli tilaus on ollut vastaanotettuna perjantaista asti. Eikö se nyt ihan perus järkikin sano, että asiakkaalle on todella paljon tärkeämpää tietää, että tilaus on käsittelyssä kuin se että se on vastaanotettu. En tee tiedolla "tilaus on vastaanotettu" yhtään mitään, koska olen itse tilauksen tehnyt. Tiedolla siitä saanko puhelimen ensiviikolla vai en teen huomattavasti enemmän. Koska liittymäni tyyppi on muuttunut 24kk määrä-aikaiseksi ja määrä-aikaisissa sopimuksissa lukee "Laite:


SAMSUNG GALAXY S III

Laitetyyppi:


Puhelin

Sopimuskausi:


24 kk

Päättyy:


18.05.2014"

Oletan, että puhelin myös minulle riittäisi. Onko siis todellakin normaalia, että tilausten seurannassa lukee vain "tilaus vastaanotettu" monta viikkoa (no oikeasti vasta 1. viikko tulee täyteen, mutta kuitenkin)?
Proler :
Kuten ylempänä on jo vastattu, Galaxy S III: n toimitukset alkavat 29.5.2012, jolloin myös tilausten tilat tulevat päivittymään. Ennakkotilauksissa on normaalia tilauksen näkyminen vastaanotettuna normaalia kauemmin, sillä tilausta ei vielä pystytä käsittelemään.

Laitesopimuksen mukana sinulle alkaa määräaikainen sopimuskausi, jonka aikana maksat puhelintasi kuukausimaksuna pois.
Onko Soneralla tietoa kuinka paljon laitteita tulette saamaan ts. miten niitä riittää ennakkotilanneille? Lähetättekö laitteet maanantaina jotta ne saapuvat tiistaina vai aloitatteko toimitukset vasta tiistaina 29.5?
Hei mikexo! Asiakaspalvelullamme ei ole tarkkaa tietoa laitteiden määrästä, johtuen suuresta kansainvälisestä kysynnästä. Mikäli laitteet eivät riitä kaikille ennakkotilanneille, toimitetaan jäljellä olevat arviolta kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Laitevalmistaja tekee parhaansa, jotta puhelimet saadaan asiakkaille mahdollisimman nopeasti. Laitteiden toimitus aloitetaan tiistaina 29.5.
Mihinköhän aikaan rupeatte niitä lähettelemään? Kuitenkin lupauksenne on, että tänään toimitatte.
Toimitukset on aloitettu tänään 29.05.12.
Mikäli laitteet eivät riitä kaikille ennakkotilanneille, toimitetaan jäljellä olevat arviolta kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Laitevalmistaja tekee parhaansa, jotta puhelimet saadaan asiakkaille mahdollisimman nopeasti.
Mariela kirjoitti:
Toimitukset on aloitettu tänään 29.05.12, joten laite saapuu sinulle tämän viikon aikana.


Samaan aikaan mm. DNA pystyttää pop up myymälöitä ja myy laitetta tänään, me ennakkoon tilanneet/varanneet joudumme odottelemaan josko uutuus saapuisi "tämän viikon aikana" ?

Olisiko ollut sula mahdottomuus laittaa nämä ennakkovaratut liikenteeseen eilen, jotta olisivat myynninaloitus päivänä perillä asiakkailla?
Minulla nyt käytössä Nokia N8, joten tuleeko laitteen mukana postissa mikroSIM kortti, vai haenko sen paikallisesta sonera pisteestä?
Hei bmwm5.

Laitteen mukana toimitetaan laitteeseen sopiva simkortti. Simkortin aktivointiohjeet löytyvät myös samasta paketista.

Hei hanvep83.

Laitetoimitukset ovat käynnistyneet tänään, joten laite saapuu sinulle niin nopeasti kuin suinkin on mahdollista.
Laitetoimituksia ei ollut mahdollista käynnistää eilen.
Hei,

Millainen on sinisen mallin saatavuus soneralla? Niitä on ilmeisesti alussa huomattavasti vähemmän kuin valkoisia. Tilasin omani 07.05, että milloin sen postituksen voi odottaa tapahtuvan?
Hei Werthe .

Toimitukset on aloitettu tänään 29.5.12.

Tarkkaa tietoa meillä ei ole laitteiden määristä, johtuen suuresta kansainvälisestä kysynnästä.
Laitevalmistaja kuitenkin työskentelee jatkuvasti varmistaakseen, että laitteet saadaan kaikille niitä tilanneille mahdollisimman nopeasti.
Sanotaan, että toimitukset on aloitettu, mutta edelleen tilana "tilaus on vastaanotettu". Eli miten sen toimituksen aloituksen kanssa?
Proler kirjoitti:
Sanotaan, että toimitukset on aloitettu, mutta edelleen tilana "tilaus on vastaanotettu". Eli miten sen toimituksen aloituksen kanssa?


Turhaapa noista on näköjään tiedustella, kun jokaiseen kysymykseen tulee sama ennalta määrätty vastaus "tarkkaa tietoa meillä ei ole etc."

Hyvä Soneran väki, kenellä se tieto sitten teille tulleista laitteista on, jos ei teillä itsellänne? Vaivautuisitte edes sen verran että selvittäisitte asian ja kertoisitte meille "yli-innokkaille" :)

DNA vie muita kuin pässiä narussa tällä hetkellä, heiltä saa tuota uutuutta tässä ja nyt.
Elisa/Saunalahti, DNA jne. tiedottavat asiakkaita puhelinten saatavuudesta ja vastaavat kyselyihin. Soneralla ei sitten kukaan tiedä mitään, mutta laitteen kk -veloitus sentään on onnistuttu laskulle laittamaan.
Juu, aamulla sanottiin että luurit on tänään lähetetty. Taitaa Soneralla olla liikaa asiakkaita, hyvä aika siis lopettaa asiakkuus ja käydä kilpailevalta hakemassa luuri.
Hei Proler, Werthe ja hanvep83 .

Kaikki maat sekä operaattorit taistelevat tällä hetkellä Samsung Galaxy S III:sen saatavuudesta.

Valkoista mallia on saatavilla sen verran, että saamme kaikki toimitettua, sekä jää hieman heti myyntiinkin toimitettavaksi.

Sinisen mallin osalta tilanne on heikompi. Samsungin virallinen tiedote kertoo, että valmistaja työskentelee varmistaakseen, että saatavuus kohtaa kysynnän.

Toivottavasti kaikki laitteen tilanneet saavat laitteen mitä pikimmiten.
Mistäköhän sitten johtuu että äsken asiakaspalvelusta soitettiin ja sanottiin että ennakkotilaamani valkoinen puhelin tulee vasta ensi viikolla, jos silloinkaan?
Aamulla sanottiin, että puhelimet on lähetetty. Edelleen näkyy "tilaus on vastaanotettu" viimeviikolla luvattiin, että minulle luuri riittää ja nyt ei ilmeisesti riittänyt koska ei ole lähetystunnusta tullut. Soneran asiakaspalvelu hoitanut homman jälleen mallikkaasti...

Vastaa