HBO / The Wire 4 kausi hävisi

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Mihin ihmeeseen tämä hävisi? Ollut kohta viikon kadoksissa.

-Late-

5 kommenttia

Sama vika täällä, kaudet 1-3 ja 5 löytyy, muttei nelosta? Tilasin HBO:n tänään ja olen katsonut aiemmin kaudet 1-3, joten tämä ottaa rehellisesti sanottuna hieman päähän 🙂 Voiko sarjojen kuvasuhdetta myöskään vaihtaa?

Muuten hyvä valikoima, mitä äkkiseltään läpi selasin. 🙂
Hei latexx ja slendu!

HBO-ohjelmakirjasto päivittyy ja sen valikoima kasvaa koko ajan. Välitin kysymyksenne eteenpäin. Palataan asiaan heti, kun saamme asiasta lisää tietoa. Toivottavasti palvelusta kuitenkin löytyy mielenkiintoista katseltavaa puuttuvia tuotantokausia odotellessa.
Ketjun aloittajan mukaanhan tämäkin tuotantokausi on kuitenkin aiemmin löytynyt ohjelmakirjastosta? Miten on mahdollista, että tämä on nyt hävinnyt?

Sain myös tietää, että heillä, joilla on hbonordic.fi:stä suoraan ostettu palvelu, näkyy kaikki tuotantokaudet, joten miten teidän palvelusta puuttuu ilmeisesti useammastakin sarjasta jaksoja/kokonaisia tuotantokausia?

"näet kaikki jaksot suomeksi tekstitettyinä 24 tunnin sisällä USA:n ensiesityksestä"
"*Huomioithan, että ohjelmakirjasto päivittyy, ja sen valikoima kasvaa koko ajan. Ohjelmakirjastosta löytyy aikaisempien tuotantokausien jaksot sekä lukuisia HBO-elokuvia."

(http://www.sonera.fi/tv+ja+viihde/tv+pa ... ivu-pieni1)

Korjatkaa palvelunne, tai vaihtakaa mainontanne enemmän asianmukaisemmaksi, kiitos.
Koskakohan tuon 4 kauden saa takas??? Hidasta on toiminta soneralla...
Hei maazu70

pahoittelen, mutta tarkempaa tietoa aikataulusta ei vielä ole.Toivotaan että nelonen saadaan mukaan mahdollisimman pian.

Vastaa