HBO ohjelmakirjasto pätkii - ja vain se...

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Mistä johtuu, että vain nämä HBO-ohjelmakirjaston ohjelmat pätkivät? Suora lähetys HBO-kanavalta ja kaikki muutkin kanavat näkyvät ongelmitta. Tallennukset näkyvät myös ongelmitta. Mitä erilaista HBO-kanavien ohjelmissa on muihin verrattuna.

Laitteet on resetoitu ja tietokoneilta muu toiminta pois. Ei auta. Ohjelmissa katselun estävää pientä, mutta häitsevää ja jatkuvaa nykymistä. Kaista ei riitä? Mitä tehdä? Mitä Sonera voi tehdä? Yhteys 24M (n. 11M)

En ole vielä tehnyt vikailmoitusta, koska palvelu on yöllä kiinni. Puhelimessa roikkuminenkaan ei innosta. Ja voiko Sonera tehdä asialle mitään? Tarjotkaa nyt jo sitä 100M kuitua tällekin aluelle...?

3 kommenttia

Hei j4n

Vilkaisin liittymääsi ja jostain syystä linjan vaimennukset ovat liian korkeat. 11m nopeutesi johtuu varmasti myös tästä. Onko sinulla käytössäsi yli 2m puhelinkaapeli tai käytätkö jotain puhelinlinjan ylijännitesuojaa? Vaimennukset näyttävät aiheuttavan myös virheilyä Viihdepalveluusi joka selittää ohjelmakirjaston ongelmat.

Suosittelen testaamaan yhteyttä tarvittaessa myös toisella lyhyellä puhelinjohdolla sekä puhelinpistokkeella. Johto on saattanut jossain vaiheessa myös jostain syystä vioittua joten siksi testaus on tärkeää.
Kiitos vastauksesta.

Puhelinkaapeli on 2m ja testattu myös täysin uudella johdolla. Ei mitään muutosta nopeuteen. Nopeus pysyttelee välillä11.8M - 12.0M(Thompsonin tieto).

Tällä katselee kaikki TV-kanavat ja niiden tallennukset ok, mutta ongelma tulee ohjelmakirjaston osalta. HBO ei näy enää, mutta hyvä testipätkä on Sonera Viihteen oma esittelyvideo. Sen kun käynnistää niin esiintyy nykimistä ja pätkimistä.

Voidaanko asialle tehdä mitään?
Hei J4n,

Suosittelen olemaan vikapalveluumme yhteydessä, niin voimme selvittää ongelmaa tarkemmin.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.

Vastaa