HD-digiboxi

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 7 katselukertaa

sonera viihdepaketti (39,90/kk) tulee HD-digiboxi mukana.
a) minkä merkkinen digiboxi on ja onko siinä maksukorttipaikka ?
b) jos ottaa tallentavan digiboxin, minkä merkkinen se on ja onko siinä korttipaikka, montako kovalevyä eli voiko tallentaa kahta ja katsoa kolmatta kanavaa ?
En löytänyt noista kyseisistä digiboxeista sivuiltanne lisätietoja asiaan.

4 kommenttia

Sonera Viihdepaketti sisältää laajaakaistaliittymän joko 24M- tai 100M-nopeusluokassa (saatavuudesta riippuen) ja Koti TV -palvelun. Koti TV toimii kokonaan IPTV-tekniikalla ja siinä käytettävä digiboksi poikkeaa tekniikaltaan antenni- tai kaapeliverkon bokseista.

Vastaukset kysymyksiin:

a) Motorola VIP1903. Maksukorttipaikkaa ei ole, koska IPTV ei käytä maksukorttia lainkaan. Tilatut kanavapaketit määritettään liittymän verkon puolella.

b) Kovalevyllä varustettu tallentava digiboksi on Motorola VIP1963. Maksukorttia ei käytetä tässäkään mallissa. Kovalevylle voi tallentaa yhtä kanavaa kerrallaan, mutta verkkotallennuksella voi tallentaa vaikka kaikkia peruskanavia yhtä aikaa. Maksullisten kanavien tallentaminen ei verkkotallennuksessa ole mahdollista, mutta Motorola VIP1963-boksilla sekin onnistuu.
Hei, nyt olisi tarvetta HD-digiboksille.

Soneralta ei näyttäisi löytyvän mitään kohtuuhintaista HD-digiboksia..?

Tämäkin on aika kallis
https://kauppa1.sonera.fi/tuote/10141?ref=Digiboksit&category=861 , eikä ole edes tallentava.

Yksi vaihtoehto voisi olla https://kauppa1.sonera.fi/tuote/13851?ref=Digiboksit&category=861, mutta kuukausimaksullista digiboksia en mielellään ottaisi.

Jos kuukausimaksullisen laitteen ottaisi niin mitenkä tuossa menisi tuo omistusoikeus? Entä jos muutan puolen vuoden päästä antenniverkon alueelle? Onko kauppaa mahdollista purkaa silloin?

Topfield CRC-2400 HD-PVR -digiboksin kokonaishintakin on aika korkea; 669,60 € :O
Ottaen huomioon että hintaseuranta.fi:ssä korkein hinta on 477€
---> http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/436601#totsikko

Nyt olisi loistava veto Soneralta laittaa HD-kanavapaketin kylkiäisiksi kunnon HD-digiboksi. Itse voisin jopa ottaa tuo Topfieldin jos siihen saisi noita hd-kanavia vielä mukaan.

6,90€ Discoverysta ja 14,90€ MTV3-kanavapaketista maksan jo nyt. 27,90€ Digiboksista ja siihen vielä HD-kanavapaketti 14,90€ on aika kohtuuton;)

Mistä siis saisi vaikka satasella tavallisen HD-boksin? Ei ainakaan Soneralta.

P.S. Ennen kuin kukaan ehdottaakaan niin Koti-TV ei tule kysymykseenkään :)

EDIT. Digiboksit-osioon minun oli tarkoitus tämä laittaakin;)

EDIT2. Digiboksit-osiosta minä tämän kaivoinkin. Jännää että se näyttää alueena Koti-TV:tä, ehkä tämä on jo aikaisemmin siirretty digiboksit-osioon.. Koska tämä ei näytä päivittyvän Digiboksit-osiossa listan yläpäähän, vaan pysyy sitkeästi sivun alareunassa niin teen viestistäni uuden topicin Digiboksit-osioon.
P.S. Ennen kuin kukaan ehdottaakaan niin Koti-TV ei tule kysymykseenkään :)


Ehkä Koti-TV ei ollut se paras paikka tälle kyssärille. Tämä ehkä tavoittaisi paremmin tuolla 'Digiboksit' -osiossa. Adminit siirtää?
jis87 kirjoitti:
Jos kuukausimaksullisen laitteen ottaisi niin mitenkä tuossa menisi tuo omistusoikeus?


Laitteen omistusoikeus sekä vastuu siitä siirtyy asiakkaalle heti, kun asiakas kuittaa laitteen vastaanotetuksi.

jis87 kirjoitti:
Entä jos muutan puolen vuoden päästä antenniverkon alueelle? Onko kauppaa mahdollista purkaa silloin?


Kauppaa ei ole mahdollista purkaa puolen vuoden jälkeen. Laitehan on käytetty 6 kk ikäisenä.

Näin muutama päivä sitten mainoksen HD-digiboksista, jossa oli sekä antenni*- että kaapeliverkon HD-virittimet. Sellainen saattaisi olla sinulle sopiva HD-boksi, jos muutto on pian tulossa ja uudessa paikassa ei ole TV kaapelin kautta.

*DVB-T2

Vastaa