HD-kanavat pätkii koti-tv:ssä.

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Yksikään HD-kanava ei ole näkynyt 2-5sekuntia kauempaa viikkoihin. Minkä takia MTV3-sport kanavapakettiin (vai mikälie se nyt onkaan mulla tällä hetkellä käytössä) ei ole laitettu tavallisella laadulla olevia kanavia HD-kanavien lisäksi? Koska kuparilanka ei tähän omaan tönöön puske tarpeeksi nopeutta jotta HD-kanavat pyörisi, tai sitten teiltä vaan ei sitä nopeutta tarpeeksi pusketa. Nopeusmittauksessa 4-6megaa nopeutta ja tekniseen tukeen en kerkeä koskaan soittamaan koska olen päivät töissä ja sitten kun pääsee niin se on jo kiinni. Äsken yritin, mutta kymmenennen kerran kun sanoin luuriin "laajakaista vika" ja vastaus oli "En ymmärtänyt" niin löin luurin korvaan. Eli tekniseen tukeenkaan ei pääse läpi. Missä on perinteinen paina 1 jos haluat sitä ja 2 jos tätä?

Huomenna en millään haluais kuunnella Mika Saukkosen selostamaa lätkää. Joten jos saisin vaikka niiden HD-kanavien tilalle ne normaalit kanavat, liittymän nopeudesta en jaksa paskaakaan välittää, kunhan nyt ne kanavat edes näkyis.

En halua nyt neuvoksi sitä, että ota yhteys tekniseen tukeen, koska en yksinkertaisesti ehdi missään välissä sen aukioloaikana. Enkä jaksa tapella sen automaatin kanssa, kun se ei ymmärrä mihin sen pitäisi mut ohjata.

EDIT: Tein modeemin asetuksiin oman pään mukaan muutoksia niin rupesi nopeuttakin tulemaan. HD-kanavatkin rupesivat toimimaan, joten apua ei enää tarvitse.

EDIT2: Eipä sekään ny sitte auttanu. 2. erää näky ja sen jälkeen kuva katkee 30-60sek jälkeen ja sitä ennen netti kaatu useaksi minuutiksi.

1 kommentti

Hei Synopsis

Yhteys näyttää toimivan hieman hitaasti. Tällä hetkellä modeemi kättelee n. 10M. Tuolla nopeudella HD-kanavat pätkivät varmasti. Vaimennuksia linjassa näyttää olevan kohtalaisen reilusti. Eihän sinulla on käytössä pitkää puhelinjohtoa modeemilta puhelinpistokkeelle? Oletko kokeillut toista modeemia? Hidastelu voi johtua modeemista, puhelipistokkeesta, puhelinjohdota tai meidän verkosta.

Tein pienen säädön linjaan. Tämä ei kuitenkaan parantanut nopeutta. Vikapalvelumme on auki ma-pe 8-20 ja la 9-16:30. Voit myös jättää meille palvelupyynnön Omien sivujen kautta, niin me otamme yhteyttä sinuun.

Vastaa