HD-lähetykset

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Hei, minulla on HDTV ja kysynkin että, mitkä kanavat näkyy Jokelassa HD-lähetyksinä ? Näkyykö peruskanavat TV1, TV2, MTV3, Nelonen jne.. Jos näkyy niin tarviiko siihen kortinlukijaa tai jotain erillistä tilausta??? Entä SURF-paketti onko siellä HD-kanavia ?

3 kommenttia

Saatavuussivultamme voit tarkistaa, onko paikkakunnallasi saatavilla hd-kanavia Soneran kaapeliverkossa. Jokela (Tuusula) kuuluu Hyvinkään kaapeliverkkoon, joten siellä on hd-kanavia saatavilla.

Pelkällä digiboksilla näkyy seuraavat kanavat: YLE TV1, YLE TV2, FST 5, YLE Teema, MTV3, Nelonen, Sub, JIM, Liv, SuomiTV, Nelonen Sport, Deutsche Welle, Music Television, TV5 Monde, BBC World News, The Voice/TV Viisi (näkyvyys vaihtelee paikkakunnittain) ja TV7 (näkyvyys vaihtelee paikkakunnittain).

Kaapelikortilla näet lisäksi seuraavat kanavat: Eurosport, Travel Channel ja Bonuskanava.

HD-kanavista ainoastaan Nelonen HD näkyy ilman kaapelikorttia hd-digiboksilla. Kaikki muut hd-kanavat ovat maksullisia. Maksulliset hd-kanavat vaativat korttilinkityksen.

Surf-paketissa ei ole hd-kanavia.

T. Panu
Sonera Asiakaspalvelu
Hei vielä kysyn? Mitkä ovat maksulliset HD -kanavat ja jos tilaan niitä näkyykö ne nyt voimassa olevalla kaapelikortilla ? Ja vielä varmistus ylen ja mtv:n kanavat eivät vielä ole siis HD:kanavia ?
Maksulliset hd-kanavat löydät täältä. Yle HD ei ainakaan toistaiseksi kuulu kaapelitv-tarjontaamme. Myöskään MTV ei ole hd-kanava.

T. Panu
Sonera Asiakaspalvelu

Vastaa