HD linkitys ja spesiaaliboxit?

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Jaaha, tuli uuden boxin hankinta eteen ja äkkiä vilkaisemalla tuolla testatuissa laitteissa ei ollut yhtään kelpuuttamaani boxia.
Mitenkä on esim. Miraclebox 9 twin HD, VU+ Ultimo HD, jne. boxien kanssa, vai täytyykö jatkaa ilman kaapeli HD:tä kuten tähänkin asti?

-J-

6 kommenttia

Hei Jankro,

Mikäli laitetta ei löydy testattujen laitteiden sivustolta, niin niiden toimivuudesta ei ole varmuutta.

Sivustolla on myös listattu laitteita testaavat yritykset. Sieltä suunnalta voisi löytyä tietoa, mikäli kyseisiä laitteita on jossakin vaiheessa jo testattu.
Ci+ firmis miracleboxiin ja ci+ CA-moduuli kiinni. Hd kanavat toimii. Ps. vanhemmilla firmwareilla saat Hd-matskun salaamattomana pihalle.
"Sivustolla on myös listattu laitteita testaavat yritykset. Sieltä suunnalta voisi löytyä tietoa, mikäli kyseisiä laitteita on jossakin vaiheessa jo testattu."

Kumpikaan mainituista testaaja yrityksistä ei vaivaudu vastaamaan sähköpostitiedusteluuni, että sillee!

-J-
Tämä on edelleen ajankohtainen ja kukaan ei suostu vastaamaan kysymykseeni!

Joten, linkittääkö Sonera kaapelikortin kortinlukijan kanssa, kuten kaikki muutkin operaattorit, vai vaatiiko Sonera vieläkin turhaan vastaanottimen numeroa?

-J-
Hei jankro,

Jos digiboksisi ja lukijasi ovat CI+ salauksella, ei laitteen sarjanumeroa tarvita. Pelkkä CI+ salausmoduulin chip id riittää.

Jos käytössä on vanhempi lukija ja digiboksi CIv1 salauksella, tarvitaan linkitystä varten lukijan chip id sekä käytettävän laitteen sarjanumero.
OK, päädyin kuitenkin hankkimaan normaalia paremman digiboksin ilman CI+ salausta firmwaressa, tuo CI+ aiheuttaa paljon ongelmia ja kaiken lisäksi en tule hankkimaan HD boksia ennenkuin tekijänoikeudet saadaan järkevälle tasolle!

Vastaa