HDMI-kaapelin jakaminen

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 3 katselukertaa

Haluaisin jakaa Motorola 1003 digiboksista televisiolle lähtevä HDMI kaapelin niin että myös toinen laite olisi ko kaapelin kautta kytkettynä televisioon, muuts motorola boksin singaali ei kulje vaihtokytkimen läpi TV ruudulle tulee vain viesti että HDMI on kytettyna (1080) ja kytkin tuntee laitteen mutta ruutu on muuten musta. Kytkimen kautta kyllä toinen laite toimii jokaisessa kanavassa
Kyssyy ymmällä oleva

1 kommentti

Hei ojanta-3,

Viihdeboxi on tarjkoitettu kytkettäväksi ainoastaan yhteen laitteeseen kerrallaan, joten kytkimen kautta toimivuutta emme pysty takaamaan. Minkälainen jakaka/kytkin sinulla on käytössä?

Oliko sinulla siis kytkimeen kytkettynä 2 TV:tä ja kuva näkyy vain toisessa? Vai onko kuva molemmissa ruuduissa pimeänä.

Oletko kokeillut kytkintä niin että digiboxin tilalla olisi esim. DVD soitin? Jos olet, tuleeko kuva silloin molemmille ruuduille?

Onko kytkin sellainen, joka on tarkoitettu jakamaan yksi kuvanlähde samanaikaisesti kahdelle tai useammalle ruudulle vai onko laitteessa erillinen valintanäppäin jolla voi vaihtaa käytettävän lähdön?

Tukeeko kytkin ja molemmat näytöt/TV:t 1080 tarkkuutta? Voisit kokeilla muuttaa digiboxin asetuksista tarkkuudeksi 720p ja katsoa vaikuttaako tämä asiaan.

Vastaa