HP Deskjet F4850 & Inteno DG301AL + wps

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 0 katselukertaa

Moro!

Tuollainen hieman vanhempi HP:n tulostin, josta löytyy tuo langaton ominaisuus. Googletin aika tehokkaasti, mutten löytänyt järkevää ohjetta. Joissain neuvottiin alentamaan WLANin suojausta joissain taasen jotain suurinpiirtein asiaan kuulumatonta.

WLANin salasana ei ole ylitsepääsemättömän vaikea, valitettavasti, joten senkään ei pitäisi olla yhdistymisen tiellä. Jossain jonkun tekemässä "helpossa" ohjeessa kaiken pitäisi olla kondiksessa "Paina tulostimesta wireless jonka jälkeen modeemista wps" ja blaa. Ei toiminut näin. Modeemissa on WPS päällä.

Aiempaan suojauksen heikentämiseen palatakseni, modeemi sammuttaa WPS:n jos suojaustasoa alentaa.

Taloudessa on tällä hetkellä parikin langatonta värkkiä, joten tuo olisi kiva ominaisuus saada toimimaan.

Joten hyvät neuvot olisivat kalliit, mitä vielä kokeilla. Vai joutaako tyytymään kaapeliin ?

1 kommentti

Hei m1kk15,

Kuulostaa siltä että laite voisi olla sen verran vanha että langaton puoli ei tue uudempaa salausta. Tätä tukisi nuo ohjeet suojaustason laskemisesta.

Melkeinpä tuossa pitäisi tulostimen päästä manuaalisesti säätää tuo langaton verkkoyhteys kuntoon. Pääseekös noita asetuksia säätämään jos kytket koneen esim. USB kaapelilla kiinni tulostimeen?

Tai jos kytket tulostimen ensin kaapelilla verkkoon, niin pääsisitkö sen jälkeen laitteen hallinnasta vaihtamaan yhteyden langattoman verkon kautta?

Vastaa