HUAWEI B160 mykkänä

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 9 katselukertaa

Joku perheenjäsen oli irrottanut laturin sähköverkosta, ja laitteen akku oli tyhjentynyt. Kun olen ladannut sitä nyt niin kauan, että akun latautumista osoittava liike näytön oikeassa yläkulmassa on loppunut, en saa puhelinta herätetyksi henkiin. Painettuani mitä tahansa hallintanappulaa syttyy taustavalo - sammuakseen sitten hetken kuluttua. Yritin myös vanhanaikaista boottia: irrotin SIM-kortin hetkeksi, ja laitoin sen takaisin; irrotin myös laturipistokkeen laitteesta hetkeksi. Kumpikaan toimi ei auttanut, vaan jälkimmäisen seurauksena latausta osoittava indikaattori näytössä alkoi taas liikkua, ikään kuin akku olisi ollut tyhjä ja jälleen alkanut latautua. Mikä neuvoksi?

5 kommenttia

Hei Pippi L! Melko omituiselta kuulostaa. Oletko kokeillut auttaisiko akun irroittaminen asiaan? Pääsetkö palauttamaan tehdasasetuksia kohdassa Asetukset > Suojaus > Palauta? Jos mikään ei auta, niin voit toimittaa laitteen huoltoon Sonera Kaupan kautta.
Kiitos Johannes. Neuvostasi rohkaistuneena yritin ruveta irrottamaan akkua (mikä ei onnisunut, koska plugi vaikutti niin tiukalta, että pelkäsin piuhojen katkeavan sitä irti revittäessä), jolloin laitteesta kuulua kuuluikin kilahdus, ja HUAWEI toivotti minut tervetulleeksi, Sitten sävy muuttui, ja ruutu vaati PIN-koodia. No, sitä en tietenkään löydä mistään (viimeksi tarvitsin sitä vuosia sitten, kun otin liittymän käyttöön). Koko kotinumeroliittymää ei edes löydy Omilta sivuiltani (miksi ihmeessä?). Miten ja mistä saan koodini selville? Autakto vielä?
PIN-koodi on oletuksena 0000. Lähtisikö sillä toimimaan? Kotinumeroliittymää ei tosiaan löydy Omilta Sivuilta ainakaan toistaiseksi. Palvelua toki kehitetään koko ajan eli toivon mukaan se saadaan sinne jossain vaiheessa.
Kiitos Johannes. Jo lähti toimimaan. Kaikki laitteeseen asennettu data on tietenkin hävinnyt, mutta sen ei ole väliä, koska käytän liittymää vain vastaanottamaan sellaisten ihmisten puheluita, jotka jostakin syystä vielä kammoksuvat matkapuhelinnumeroon soittamista.
Mukava kuulla, että sait laitteen taas toimimaan 🙂

Vastaa