Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
osku243_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 1 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

HUAWEI F685 Kiinteä langaton puhelin

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hankin Soneran Huawei F685 kiinteän langattoman puhelimen. Pitäisi vaihtaa bin numero. Ohjetta seuraamalla pääsen uuden binin näppäilyyn asti. Sitten kuitenkin käyttöohjeesta poiketen kysyykin salasanaa. Onkohan tämä salasana esim. se mikä minulla on laajakaistassa? Mukana tulleissa ohjeissa ei siitä puhuta mitään. Jos hommaa yrittää useamman kerran, onko vaara että koko puhelin jumiutuu. Ja kaippa salasanan syöttövaiheessa pääsee sitten myös kirjainten syöttömoodiin. Muuten hommasta ei tule mitään.
Kyllä ohje voisi olla vähän selvempi.

Osku, tiedosta kiitollinen.
1 vastaus
Merja_J_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 1499 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei osku243!

Laajakaistaan liittyvä salasana se ei ole. Se voi olla puhelimen suojakoodi joka yleensä mainitaan paketin kyljessä. Entä jos näppäilet uuden pin koodin siinä vaiheessa kun se kysyy salasanaa, mitä tapahtuu? Lukkoon se ei taida yhdestä väärästä osumasta mennä.

Ehkä varminta kuitenkin olisi jos otat sim kortin pois pöytäluurista ja laitat kortin tavalliseen kännykkään ja vaihdat pin koodin siinä. Sitten kortti takaisin pöytäpuhelimeen. Näin ei ainakaan salasana ongelmia pitäisi tulla.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu