Hei!

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Minulla on ciscon modeemi joka buuttaa itsensä tasan tunnin välein. Yleensä netti toimii sen jälkeen normaalisti mutta joskus kestää muutaman minuutin että nettiin pääsee. Tämä vaikeuttaa netissä pelaamista sillä pelini saattaa vain katketa yhtäkkiä ja joudun käynnistämään konsolini uudestaan kun modeemin on buutannut itsensä.
Mikä vikana ?

4 kommenttia

Hei Miko40,

Laitoin modeemille tulemaan ohjelmistopäivityksen jos siitä olisi apua ongelmaan. Kannattaa palauttaa modeemille myös tehdas-asetukset pitämällä modeemin reset-näppäintä pohjassa 15s ajan. "Reset"-painike löytyy modeemin takaa pienestä reiästä joten tarvitset avuksi pienen terävän esineen (esim. hammastikun) sen painamista varten.

Kun modeemi buuttaa itsensä, palaako modeemissa muita merkkivaloja kuin pelkkä power?
Kun modeemi buuttaa niin aluksi kaikki valot syttyvät palamaan ja sitten power plus kolme seuravaa vuorollaan vilkkuvat ja jäävät sitten palamaan
Hei Miko40

Miten yhteys on nyt toiminut modeemipäivityksen jälkeen? Ainakaan eiliseltä illalta ei näy pätkimistä verkon ja modeemin välillä ollenkaan. Onko normaalissa KaapeliTV kuvassa ilmennyt häiriöitä tai muita ongelmia?
Resetoinnin ja päivityksen jälkeen ei ole katkennut !

Vastaa