peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58084 Jäsentä
161740 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Hidas 4G Laukaan kirkonkylälläUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎09-11-2014
Kirjoituksia: 1
1/2

Hidas 4G Laukaan kirkonkylällä

Laukaan kirkonkylällä 4G-yhteys on ollut hidas jo useamman viikon. Usein ei yllä edes 5 Mbit/s nopeuteen, ei koskaan yli 10 Mbit/s!
0 tykkäystä
Vastaa
1 vastaus
Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Rekisteröitynyt: ‎28-06-2013
Kirjoituksia: 767
2/2

Re: Hidas 4G Laukaan kirkonkylällä

Hei erknur!

Kiitos viestistäsi. Tällä hetkellä ei ole tiedossa olevaa häiriötä Soneran 4G-verkossa Laukaan alueella, joten on vaikea varmuudella sanoa, mistä kuvaamasi tilanne johtuu.

Tässä voisi ensiksi tarkistaa, että käytössäsi oleva Huawein laite on lukittu käyttämään ainoastaan 4G-verkkoa. Jos laite alkaa välillä käyttämään 3G-verkkoa, on nopeudet kuvaamasi kaltaisia.

Mikäli käytössäsi on Soneran kautta hankittu Huawein laite, voit tarkistaa laitteesi asetukset ja tarvittaessa muuttaa asetuksia seuraavassa osoitteessa löytyvien ohjeiden mukaisesti:

http://bit.ly/Rwisjn

Mobiiliverkkoasetusten kohdalla verkon suositustila tulisi olla "vain 4G". Jos suositustilana on Auto, saattaa laite välillä käyttää hitaampaa 3G-verkkoa.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
0 tykkäystä
Vastaa