Hitaampi datayhteys GSM-liittymään

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Sain avattua toiselta operaattorilta kakkospuhelimeeni hitaamman (muistaakseni 384 kbps) 3G-datapaketin ja sen jälkkeen puhelimen akun kesto moninkertaistui. Akun kesto on tärkein ominaisuus ja sähköpostit saan luettua tuollakin nopeudella.

Onko Soneralta mahdollisuutta saada tälläistä? En voi vaihtaa toiselle operaattorille koska iPhone 4:seni on kaverin rikkoutunut puhelin ja vanha kytky, eikä hän ole suostunut laittamaan teille viestiä että vuosi sitten loppunut kytkysopimus saataisiin purettua.

Saako teiltä alle 1M nopeudella toimivaa datapakettia ja mitä se maksaa kuukaudessa?

3 kommenttia

Hei JaniR!

Meillä pienin nettipaketti löytyy Sonera Sopiva Startti -liittymästä jossa netin nopeus on maksimissaan 1Mt. Paketin hinta on 5,90 eur/kk. Tuon pienempää nopeutta meillä ei ole tarjolla. Samaan pakettiin kuuluu myös 100 min puhetta sekä 25 viestiä. Miltäs tuo kuullostaa?
Startti on käytössä, mutta sekin menee osittain hukkaan ja maksan paketista tällä hetkellä 9,98 € / kk. Kilpailijalle vaihtamisella säästäsin n. 7 € / kk.
Hei JaniR! Edelliseen viestiin olikin lipsahtanut Liikkuva Netti Startti -paketin hinta eli sinun mainitsemasi 9,98 €/kk on oikea. Pahoittelut! Meiltä toki löytyy myös Sonera Perus -liittymä, jonka kuukausimaksu on 1,90 € ja netin käytön päiväkohtainen maksimiveloitus on 1,90 €. Tämä sopii liittymäksesi, mikäli käytät nettiä vain muutamana päivänä kuukaudessa. Lisätietoa Perus-liittymästä löydät tästä.

Vastaa