Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Vinku_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 2 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Huawei E5 ja viestien lukemisen vaikeus

Hei!

Vanhemmillani on kotona käytössä teiltä mobiililaajakaista ja siinä on laitteena Huawei E5. Ongelmana on nyt ollut se että emme ole päässee lukemaan laitteesta viestejä selaimen tai minkään muunkaan kautta n.puoleen vuoteen.

Haluaisimme kuitenkin pysyä perillä siitä että millaisia viestejä sieltä tulee, eli onko nettipaketti kuinka paljon käytetty vai jopa kokonaan käytetty.

Muuten selaimen kautta käytettynä pääsee tarkastelemaan ominaisuuksia ihan ongelmatta, mutta kun koittaa viestejä lukea niin mennee mokkula aivan täysin solmuun. Bitti ei liiku mihinkään sen jälkeen.
Mikähän tähän olisi ratkaisuna? Onko mokkulaan esim. päivitystä tarjolla? Osaan kyllä pistellä nettiasetukset sitten ite paikoilleen, jos se pittää päivitellä.
Jotain kuitenkin pittää tehä että saadaan tietää että kuinka paljon olemme nettiä käyttäneet ja onko sen hidastumisen paketin loppumisesta kiinni vai sittä että näin syrjäkylällä on vaan verkko rasittunut.
1 vastaus
KatjaN_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 898 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Hei Vinku !

Nettitikkuun ei ole päivitystä saatavilla.

Tämän linkin http://bit.ly/10ioLVL kautta opastetaan, kuinka Huawei nettitikkujen (E5, E586, E353) verkkohallintasivulla hallinnoidaan tekstiviestejä ja asetuksia. Viestit luetaan Web Partner -ohjelmasta.

Olettehan jo tutustuneet uuteen nettitarjontaamme: nyt saatavilla edullisesti rajaton Liikkuva Laajakaista! Lisätietoja löydät: http://bit.ly/13kgnbE Sonera Liikkuva Netti Plus
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu