Huwei-E353 VS ipad-"mokkulana", nopeusvertailu

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Huwei-E353 VS ipad-"mokkulana", nopeusvertailu

Tulipa testailtua.
MacBook Pro koneella

- Huawei E353 mokkula kiinni. www.nopeustesti.com antaa nopeudeksi 7,51Mbps

- ipad, mihin vaihdoin saman sim-kortin. Oma yhteyspiste päälle (siis wifi jako) ja Macillä liityin sitten siihen..nopeus 19,29Mbps.

Eli kummalista nopeuseroa. Testailtu puolen tunnin aikana moneen kertaa. Mokkulalla nopeus 5-7Mps ja ipad-jaolla 16-20Mbps. Koneet ihan vierekkäin eli ei voi ero johtua paikasta.

2 kommenttia

Hei yrjonmaki,

Tuo Huawei E353 tukee jopa 21Mbps-nopeuksia joten siitä ei ole ainakaan kiinni. Oletko päivittänyt uusimman softan laitteelle?

Yleisperiaate on se, että toinen laite on toimivuudeltaan erilainen kuin toinen, eli samassa paikassa toinen laite (antenni) voi olla herkempi kuin toinen. Oletko tehnyt muussa paikassa samanlaista testiä?

Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista, http://www.facebook.com/sonera ja Twitteristä, @sonera_palvelu
Hei. en ole kokeillut muualla. Onkohan tuo mokkula viallinen kun tosiaan antaa vaan nopeudeksi n. 7Mpbs. mokkulassa kiinni vielä lisäantenni. ipad ollut 10cm päässä mokkulaskoneesta ja samalla sim kortilla ipad antaa nopeudeksi 17-19Mbps.

Vastaa