Ihme meininki.

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Pakko on ottaa asia täällä puheeksi vanhempieni puolesta, koska he eivät asioista paljoakaan ymmärrä. Noin pari vuotta sitten he ottivat teiltä 3g mokkulan netteineen. Silloin tämä kyseinen vehje kehuttiin maasta taivaisiin. Viime viikolla heille tuli teidän myyntipuolelta puhelu, joka alkoi näin. "Olette varmaan huomanneet, että teidän nettinne tökkii. Jos maksaisitte 10 euroa/kk enemmän, niin saisitte laajakaistan, joka ei tökkisi". Siis mitä ihmettä? Eikö teidän ensisijaisesti pitäisi saada jo 2 vuotta käytössä ollut mokkulameiniki toimivaksi, eikä pyytää lisähintaa, että saisit myös toimivan netin? Ja jos kerta teillä on ollut tieto, että mokkula tökkii tuolla alueella, niin miksi se on alunperin myyty? Ja nyt ovat maksaneet sitten 2 vuotta erittäin hitaasta ja tökkivästä netistä. Otsikkoon viitaten, ihme meininkiä.

2 kommenttia

Hei jompe76!

Ensiksi pahoittelut asiasta koituneesta mielipahasta. Missään nimessä ei tarkoituksemme ole aloittaa puhelua saamallamme tavalla, ja välitän siitä palautteen eteenpäin.

Mikä tällä hetkellä on tuon liikkuvan laajakaistan tilanne, onko yhteys edelleen heikko vai oletteko saanut yhteyden kuntoon mikäli siinä ongemia on ollut?
Kai se koko ajan aika tahmaista on ollut. Heidän kaltaiset eläkeläiset kun ei asioista paljoakaan ole perillä.

Vastaa