Ilmainen MixM-kanavapaketti


Sain tekstiviestin, jossa kiitoksena asiakkuudestani MIX M -kanavapakettia tarjotaan veloituksetta 17.1.2014 saakka. Kun Omilla Sivuilla lähtee valitsemaan kanavia on hinta kuitenkin 19,90.

34 kommenttia

Marko- kirjoitti:
Hei jounialen,

Laitoin Mix pakettia sinulle Viihteeseen. Pääset hetken kuluttua valitsemaan kanavia digiboxin valikoiden kautta.

Saat vielä viestin jossa sanotaan että paketti jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, mutta siitä ei tarvitse välittää tässä tapauksessa. Kanavapaketti lopetellaan automaattisesti.

Hyvää Joulua ja Hauskaa Uutta Vuotta!


Kiitoksia tästä!

Rauhallista joulua asiakaspalveluun
ja myös muille viestiä lukeville!

Jouni Alén
Moi! Kiinnostaisi myös tuo ilmainen tutustuminen Mix M -kanavapakettiin 17.1 saakka. Vieläkö onnistuisi tällainen myöhäinen joululahja? Kiitos jo etukäteen!

EDIT: Kanavapaketti aktivoitiinkin jo kun laitoin teille viestiä Facebookin välityksellä. Kiitos paljon!
Marko- kirjoitti:
Hei AsiakasTku,

Sinulla oli Mix paketti aktivoitu kaapelikortille. Olisitko halunnut Mixiä mielummin Viihteeseen?

Kaapelikanavat pääset valitsemaan omien sivujen kautta, mutta sinun pitäisi kirjautua sinne Sonera tunnuksella, jotta pääset kaapelikortilla olevia Mix kanavia valikoimaan.

Voimme myös tätä kautta laittaa sinulle haluamasi kanavat jos kerrot mitä haluaisit sinne.
Ilmeisesyti minulla on useampia soneran tunnuksia ja niillä eri palveluita? Kävin juuri omilla sivuilla, enkä keksi miten voisin valita sieltä mitään kanavia tai edes tilata kanavapaketteja, siellä ei myöskään ole mitään kaapeliin liittyvää. Mielummin ottasin ne kanavat viihteeseen, sillä se on aktiivisemmassa käytössä kuin kaapelikortti.

LISÄYS: Okei, pankkitunnistautumisen jälkeen palvelussa näkyi lisää tietoa... Ilmeisesti olen tehnyt tämän jo kertaalleen, mutta olin hukannut tunnukseni. Eiköhän se tästä....
Niin, mitenhän se nyt on sen kokeilun päättymisen kanssa. Tuli tekstiviestiä:

Kiitos kanavapakettikokeilustasi. Tilauksesi ilmainen kokeilu on päättymässä. Tilaus jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevana normaalilla hinnalla. Halutessasi voi tehdä muutoksia tai keskustella muista edullisista tarjouksistamme, soita 0800 133133


Aina saa jännittää Soneran kanssa. Luulisi, että nuo viestit saisi todenpitäväksi helposti. Vai onko siellä vain yksi patenttivastaus ihan kaikkeen?

Ei huolta, kanava irtisanoituu kyllä ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään. Kanavapaketin osalta ei myöskään ole tulossa laskua.

Normaalisti kokeilujaksot jatkuvat toistaiseksi voimassa, ellei niitä irtisano tai tee esim. määräaikaista kanavapakettitilausta. Siksi tuo muistutuskin tulee, mutta tässä tapauksessa paketti on laitettu irtisanoutumaan ilmaisjakson loppuun.

Näkyy omissa kanavapakettien tiedoissa olevan tuo MixM-paketti toistaiseksi voimassa. Eli on silti varmaa, että ilmaistilaus päättyy sovitusti ilman kustannuksia?
Hei ronnie,

Kanavapaketti päättyy ilmaisjakson loppuun mennessä. Eli sinun ei tarvitse sen puolesta tehdä mitään, eikä siitä tule sinulle kuluja. Tämän viikon loppuun asti paketti on sinulla päällä.
Mistä ihmeestä noita kanavia pystyy nykyisin vaihtamaan? Jatkoin tilausta tekstiviestilla ja sain vahvistuksen jatkumisesta. Uusituilla soneran oma sivuilla ei löydy kohtaa josta valita kanavat.
Hei Muikelo

Lisäätkö asiakasnumeron käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin pääsen tutkimaan miltä asia näyttää. Olethan kirjautunut omille sivuille käyttäen Sonera Tunnusta? Jos tämä ei toimi, voin tarvittaessa vaihtaa nuo kanavat jos laitat tänne listaa mitä kanavia haluat valita.

Vastaa