Ilmaiseksi näkyneiden kanavapakettien irtisanominen

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Moikka!

Elikkäs ongelma olisi sellainen, että kuinka voin irtisanoa minulla ilmaiseksi koti-tvssä näkyneet kanavat, kun niiden ilmaisuus loppuu? Sillä Omat-sivut osiosta en tälläistä vaihtoehtoa löytänyt ja minulla ei ole mielenkiintoa jatkaa näiden kanavien tilausta (Mtv3-kanavapaketti, Viasat Film yms...). Eli mikä on helpoin tapa lopettaa näiden kanavien näkyminen?

2 kommenttia

Hei Tuplav!

Harmi kuulla, ettei näistä kanavapaketeista mikään miellyttänyt jatkoa ajatellen. Meiltä toki löytyy paljon muitakin vaihtoehtoja, jos haluat laatuviihdettä telkkariisi.
Kanavapakettimuutokset voit hoitaa Asiakaspalvelussamme puh. 0200 17000. Voit vaihtoehtoisesti varata soittoajan Ajanvarauskalenteristamme, jolloin me soittelemme sinulle päin.
Nettilomakkeet toimivat kyllä kaikessa muussa paitsi palveluiden irtisanomisessa, mikä onnistuu vain puhelimitse. Voit siis joko jonottaa aina yhtä lyhyessä tunnin jonossa asiakaspalveluun tai pyytää heitä soittamaan sinulle varaamalla ajan. Seuraava aika on tarjolla aikaisintaan viikon päästä.
Kerrassaan upeaa palvelua tarjoaa Sonera.

Vastaa