Ilmaiset 10 vuokrausta

  • 11 December 2014
  • 9 kommenttia
  • 6 katselukertaa

Hei.
Koskeeko tämä vain Soneran vuokrauspalvelua vai muitakin? Yllättävän paljon oli leffoja, mutta saisko 3D leffoja lisää?

9 kommenttia

Terve Aki82,
Tämä etu koskee kaikkia videovuokraamoita Sonera Viihdepaketissa ja lisäplussaa huiman leffavalikoiman lisäksi on pidentynyt vuokra-aika. Ilmaiset vuokraukset ovat käytettävissäsi kolmen kuukauden ajan Viihdepaketin tilauksesta. Toiveesi koskien 3D -leffoja on välitetty eteenpäin 🙂 Hauskoja katseluhetkiä leffojen parissa!
Heippa! Otin koti-tv -palvelun heinäkuussa, enkä saanut mitään infoa ilmaisista elokuvista ja jouduin olemaan ongelmatilanteiden takia kuitenkin PALJON yhteyksissä siihen suuntaan. Vasta viime kerralla kun jouduin soittelemaan, mainitsi asiakaspalvelija siitä. En ole siis kerennyt yhtään elokuvaa katsomaan ja ilmeisesti aika on menossa umpeen. Voisiko sitä mitenkään pitkittää että saisin myös nauttia tästä tarjouksesta?
Moi ninni123!

Harmi kuulla, että liittymän kanssa on ollut ongelmia. Pahoittelut vielä niistä. Toivottavasti asiat on nyt kunnossa ja liittymä toimii moitteetta.
Olethan saanut Viihdepaketti tilauksestasi tilausvahvistuksen? Siinä on maininta maksuttomista elokuvavuokrauksista ja käyttöajasta. Nämä 10 veloituksetonta vuokravideota on käytettävissä 3kk ajan KotiTV -palvelun avaamisesta, eli vielä on kuitenkin aikaa niitä käytellä. Ikävä kyllä emme pääse näin jälkikäteen vuokra-aikaa lisäämään. Nyt vaan iltaisin elokuvat pyörimään ja nautiskelemaan syysilloista sohvannurkassa!
Hei !

Haluasin kysyä että miten näistä sonera koti-tv palvelusta löytyvistä videovuokraamoista voi vuokrata nämä 10 ilmaista vuokrausta ?
Hei Tarjaku!

Ilmaisten elokuvien vuokraus tapahtuu ihan normaaliin tapaan. Niistä ei vain veloiteta laskulla, kunhan 3kk määräaika Koti TV -palvelun avaamisesta ei ole vielä umpeutunut. Tutustu kattavaan leffavalikoimaamme sivuillamme!
Minulle myös koti tv tilaajana nämä 10 elokuvaa annettiin, mutta niitä ei lue missään sopimuksessa eikä vahvistuksessa.. niin en ole vielä uskaltanu elokuvaa vuokrata.. mistä tiedän että ne on minulle lisätty?
Huomenta hanhma-17,
olet vastikään tilannut Soneran Viihdepaketin ja siihen kuuluu nämä 10 ilmaista leffavuokrausta automaattisesti. Leffavalikossa näet hinnat leffoille ja me täällä päässä vähennämme laskuiltasi nämä 10 ensimmäistä leffaa. Ei muuta kuin erittäin mukavia katseluhetkiä sohvan äärelle monipuolisen leffavalikoiman kera 🙂
Hei!

Minulle luvattiin 10 ilmaista videovuokrausta Sonera Viihdepaketin tilauksen yhteydessä, mutta tilausvahvistuksessa ei ollut mitään mainintaa kuitenkaan asiasta. Siellä oli luvatut kanavapaketit 2kk ilmaiseksi, muttei videovuokrauksia. Miten tässä tulisi toimia? Voinko vuokrata huoletta 10 leffaa vai miten pitäisi toimia?
Hei Cozzy!

Kymmenen ilmaista videovuokrausta tulee automaattisesti kaupan päälle tehdessäsi tilauksen. Voit siis huoletta katsella leffoja ja laskuiltasi voit tarkistaa, montako elokuvaa olet vuokrannut. Muistathan myös, että tarjous on voimassa kolmen kuukauden ajan.

Vastaa