Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
PeteAn_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 5 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Inteno DG201-L2

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei,

Taloyhtiössämme otetaan huomenna käyttöön taloyhtiölaajakaista jonka takia oma 24/2 liittymä päivittyy 100/10 liittymäksi automaattisesti koska minulla on Sonera KotiTV käytössä.

Aiemmin minulla on ollut Zyxelin modeemi Soneran toimittamana, joka päivittyi Thomsonin TG-789 malliin avatessani KotiTV palvelun.

Nyt tänään postissa saapui jälleen uusi modeemi, Inteno DG201-L2. Ehdin jo irroittaa Thomsonin koska paketti päällisin puolin lupasi, että kyseessä on malli joka sisältää Gigabitin reitittimen:

ADSL2+, ******
4 LAN ******
2 Ports, 10/100/[u:6rp0nklg]1000 base-T[/u:6rp0nklg]
jne...

Hämmästys oli suuri, koska paketista löytyikin jälleen kerran neliporttinen ja "vain" 100 megainen laite. Onko tämä virhe ja jos ei niin mitä hyötyä/eroa uudella laitteella saavutetaan verrattuna vanhaan Thomsoniin, jos mitään?

JA kun katsoin toista ketjua, niin tuli mieleen että olenko saanut väärän laitteen?

"Thomson TG789 tilalle tulee aina jatkossa Inteno DG301, mikäli viihdepaketin palvelureititin vaihdetaan. Eli jos sinulle on lähetetty uusi laite, niin sieltä tulee Inteno."
http://www5.sonera.fi/keskustele/viewtopic.php?f=104&t=14283&p=65133&hilit=inteno+dg301#p64729
1 vastaus
Marko-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 1 custom-general.kudos
  • 4902 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei PeteAn,

Jos käytössä on jo Thomson palvelureititin niin tuolloin laitetta ei vaihdeta muutostyöstä huolimatta. Viihdepalvelu toimii siis edelleen Thomsonin kanssa.

VDSL modeemi on toimitettu todennäköisesti taloyhtiön tekemän sopimuksen perusteella. Uskoisin että samaa modeemia on toimitettu sinne myös muille käyttäjille.

Jos siis joskus sattuisit irtisanomaan tuon Viihdepalvelun, niin sinulla on nyt VDSL modeemi jolla pystyt käyttämään yhteyttä tuon jälkeenkin.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut