Inteno Dg301, Viihde ja verkkopelit

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Moro. Ongelmana on se että Intenon boksin läpi ei toimi verkkopelit tai oikeastaan ArmA2 ja ArmA3. Tulee virheilmoitukseksi vain connection failed. Portit on auottu ja ohjattu ja kaiken pitäis olla ok vaan ei.
Taas kun vaihdan modeemiksi Tp-linkin TD-W8961ND niin pelit toimii välittömästi vaan sitten ei toimi Sonera Viihde. Eli ratkaisu jommin kummin päin. Joko oikeat asetukset Intenon purkkiin että pelit toimii tai oikeat asetukset TP-Linkin purkkiin että Viihde toimii. Kiitos etukäteen avusta, vinkeistä ja vaivannäöstä.

5 kommenttia

Hei TomppaToi,

Tarkistaisitko tiedoissasi näkyvän asiakasnumeron. Tarkistaminen onnistuu valitsemalla Omat asetukset >> Profiili >> Asiakasnumero.

Intenossa on mahdollista saada 4-portti siltaavaksi, jolloin ei tarvitsisi porttiohjausten kanssa tuskailla. Kiinnostaisiko tämä?
Kyllä kiinnostaa. Asiakasnumero on tiedoissa oikein. (Sama kuin laskussa) Laite on tällä hetkellä paikallaan tehdasasetuksilla..
Hei TomppaToi,

Katsotko vielä uusimmalta laskulta tuon, sillä en löydä numerolla nyt mitään. Asiakasnumero näyttäisi olevan yhden numeron liian lyhyt. Olisiko jokin numero jäänyt pois välistä?
Moi
Kyllä vain. Yks nolla lisää nollajonoon. Päivitetty tietoihin nyt.
Hei TomppaToi,

Siltauksesta laitettu nyt pyyntö eteenpäin. Katsomme samalla että laitteessa on uusin ohjelmistoversio ja se päivitellään samalla, mikäli on vielä vanha.

Siltauksen jälkeen kannattaa huomioida, että viihde ei toimi sillatun 4 portin kautta enää, vaan se tulisi kytkeä 1, 2 tai 3 -porttiin.

Vastaa