Iphone 4s sim kortin lukitus


Tervehdys!

Ostin Iphone 4s:än ja yritin laittaa saunalahden liittymää sisuksiin, mutta eipä toimi. Saisikohan tiedon IMEI: 013007008113912 olevasta puhelimesta? Pitäisi saada tietää, että sitten voin purkaa kaupat myyjän kanssa jos ei toimi.

T: Tommi

24 kommenttia

Hei torppo81!

iPhonen lukitus puretaan automaattisesti sopimuskauden päätyttyä, mutta käytännössä lukitus poistuu, kun laite kytketään eri operaattorin SIM-kortin kanssa iTunes-ohjelmaan. Sopimuskautesi laitteella oli myös päättynyt, joten laitteen sim-lukitus on jo poistunut (tarkistin vielä asian ja kaiken pitäisi meidän puolesta olla ok.)

Ohjeet laitteen uudelleen aktivointiin löydät täältä:

http://www5.sonera.fi/ohjeet/IPhone#Lai ... d=some8846
Moi,

asiakaspalvelusta lupailivat, että minunkin 4s:stä olisi nyt sim lukitus poissa. Mutta kun yritin laittaa saunalahden (prepaid) sim-korttia ja yhdistää Itunesiin, niin aktivointi ei onnistu.

IMEI: 013008001362159

Mikä avuksi?
Hei mmkk1!

Täältä päästä pitäisi olla kaikki ok, odottaa vain lopullista purkua iTunesin kautta. Pystytkö kokeilemaan uudestaan ilman sim-korttia? Varmistathan, että sinulla on samaan aikaan käytössä toimiva internet- yhteys.
ostin vähän aika sitten käytetyn iphone 4 ja huomasin että puhelin on sim lukittu miten saisin sen pois? puhelin on ostettu soneralta
Hei veerakopo! Jos puhelimen määräaikainen sopimus on päättynyt, lukitus on poistunut meiltä automaattisesti. Sinun tulee vielä viimeistellä lukituksen purku yhdistämällä puhelin iTunesiin niin että oma sim-korttisi on puhelimessa. Jos lukitus ei tällä tavoin poistu, kerro meille puhelimen IMEI-koodi niin tarkistamme tilanteen.
Onko mahdollista poistaa sim lukitus tässä IMEI: 013197002796273 ? Tarkistaisitteko koska kytky loppuu ja onko mahdollista poistaa sim lukitus? tai kuinka kauan on vielä sim lukittu ?
Hei minituhnu619! En löytänyt tarkempia tietoja antamallasi IMEI:llä. Laitatko vielä kyseisen liittymänumeron käyttäjätunnuksen profiiliin asiakasnumeron tilalle (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), niin tarkistan onko sopimus jo päättynyt.
Hei

Iphonen sim lukitus ei ole poistunut vaikka sopimus on loppunut? IMEI : 012644002780733
Varmistatteko asian sieltä päästä?

YT
Elias
Hei Houmboi!

Laitatko vielä kyseisen liittymänumeron käyttäjätunnuksen profiiliin asiakasnumeron tilalle (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), niin tarkistan laitteen lukitusta ja puran sen tarvittaessa:)
Hei

Lisäsin asiakasnron (oli ainoa minkä löysin mistään)
Omilta sivuilta ei muuta löytynyt ja kyseinen liittymä joka puhelimessa on ollut on suljettu.

YT
Elias
Moi Elias! Purin lukituksen täältä käsin. Sinun tulisi vielä laittaa toisen operaattorin kortti puhelimen ja aktivoida se iTunesin kautta.
Olisiko mahdollista tarkistaa puhelimeni tilanne sim lukituksen suhteen?

iPhone4 ja imei:01 327000 370725 8
Moi markkov! Lukitus on kyllä purettu eli nyt vain aktivointi iTunesissa toisen operaattorin kortilla.
Hei!

Ajattelin ottaa tyttöystävän vanhan iphonen käyttöön.. onko mahdollista poistaa sim lukitus tästä IMEI: 01 305700 269236 1 ? Tarkistaisitteko koska kytky loppuu ja onko mahdollista poistaa sim lukitus? tai kuinka kauan on vielä sim lukittu?
Hei tpr85,

Mikäli laitteessa on SIM-lukitus, eikä se poistu kytkemällä iTunesiin, tulee tyttöystäväsi olla meihin yhteydessä asian tiimoilta.
Hänen kanssaan voimme tarkistaa mahdollisen laitesopimuksen, sen voimassaoloajan sekä tarvittaessa purkaa lukituksen.
Hankin käytetyn iphone 4s jolla näyttäisi olevan lukitus teillä yhä päällä vaikka onkin hankittu jo kohta 3 vuotta sitten. Laittaessani puhelimeen sim korttia valittaa että sim kortti ei kelpaa.

IMEI: 012936002382571
Hei uliena! En löytänyt sopimustietoja antamallasi IMEI-koodilla. Tiedätkö mille numerolle puhelin on alunperin hankittu? Voitko lisätä sen käyttäjätunnuksen profiiliin asiakasnumeron tilalle (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), niin katsotaan tilannetta tarkemmin.
Hei,

taas Iphone 4S-lukitusasiaa: ostin kaverilta käytetyn Iphone 4S:n ja hän sanoi soittaneensa teidän asiakaspalveluun ja sim-lukko pitäisi olla purettu koska sopimus ohi.

Nyt puhelin on tyhjennettynä palautustilassa ja elisan kortti ei suostu toimimaan lukon vuoksi. Olen kokeillut palauttaa ja tyhjentää puhelinta piuhan kautta iTunesilla, ei auta.

Voitteko tarkastaa onko lukon purku kunnossa?
IMEI 0130 2900 2880 981

Kiitos!
Hei Sebb! Voitko kysyä kaveriltasi mille numerolle puhelin on alunperin hankittu ja lisätä sen käyttäjätunnuksen profiiliin asiakasnumeron tilalle (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero). Katsotaan sitten tilannetta tarkemmin.
Ok, nyt on laitettu asiakasnumeron paikalle puh.nro!

Johannes kirjoitti:
Hei Sebb! Voitko kysyä kaveriltasi mille numerolle puhelin on alunperin hankittu ja lisätä sen käyttäjätunnuksen profiiliin asiakasnumeron tilalle (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero). Katsotaan sitten tilannetta tarkemmin.
Johannes kirjoitti:
Hei uliena! En löytänyt sopimustietoja antamallasi IMEI-koodilla. Tiedätkö mille numerolle puhelin on alunperin hankittu? Voitko lisätä sen käyttäjätunnuksen profiiliin asiakasnumeron tilalle (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), niin katsotaan tilannetta tarkemmin.

Hei.
Näyttää siltä että tuossa sim-korttipaikassa olevassa kelkassa on joku muu imei.
Sain kaverilta soneran kortin lainaksi ja tarkistin itse puhelimesta tuon imein.
Eli IMEI on 013008005454515
Sebb: Lukitus on nyt poistettu. Viimeistele lukituksen purku kytkemällä puhelin iTunesiin, jonka jälkeen pitäisi toimia normaalisti :)

uliena: Sopimuksen tietoja ei löytynyt tuollakaan IMEI:llä. Tiedätkö liittymänumeroa, jolle puhelin on alunperin hankittu?
Kiitos hyvästä palvelusta, nyt toimii!
Hieno homma, mukavaa viikonloppua 🙂

Vastaa