Jatkotarjouksen edut

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Jatkoin viime viikolla Sonera Viihdepaketin tilaustani pariksi vuodeksi eteenpäin ja tarjouksessa luki näin:

Lisäksi tarjotaan Sonera URHOtv Total -kanavapaketti 12 kk ajan veloituksetta (norm. 19,95 €/kk) tai MTV3 Kanavapaketti 12 kk ajan veloituksetta (norm. norm. 14,95 €/kk) Koti TV -palveluun. Tarjous edellyttää 24 kk sopimusta laajakaistaliittymästä ja Koti TV -palvelusta sekä lupaa sähköiseen markkinointiin.

Milloin/miten pääsen valitsemaan haluamani kanavapaketin?

4 kommenttia

Hei! Katsoin asiakastiedoistasi, että Viihdepaketistasi löytyy ainoastaan Norden -kanavapaketti. Yleensä mahdolliset tarjoukset lisätään jo tilausvaiheessa. En ikävä kyllä osaa sanoa, miksi näin ei ole kohdallasi toimittu. Pahoittelut tästä. Jotta saamme asian hoidettua, otathan yhteyttä Asiakaspalveluumme.
Onko kyseinen jatkotarjous tullut vain osalle asiakkaita. Minulle tuli tarjous, jossa voin jatkaa tilausta vanhoilla ehdoilla, mutta kuitenkin urho tv total tilaukseni hinta nostettiin normaalihintaiseksi, eikä luvattu ilmaiskanavia?
paavla: Jatkotarjoukset vaihtelevat tietyin väliajoin. Katsoin asiakastiedoistasi, että somuksesi on uusittu jo huhtikuussa, jolloin edellä mainittua kampanjaa ei vielä harmi kyllä ollut. Hyviä kanavapakettitarjouksia, sekä maksuttomia maistiaisia toki löytyy tälläkin hetkellä. Otathan yhteyttä Myyntipalveluumme, niin katsotaan sinulle mieluisimmat.
Tämä asia tuli osaltani kuntoon, mutta palautteena mainittakoon, että homman olisi pitänyt hoitua jatkotilausta tehdessä ILMAN että minun piti vielä erikseen soittaa asiakaspalveluun.

Vastaa