Jos YleHD maksullinen aukeais heti

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Eikös Vaan Jos YleHD kanava Maksais Niin Te Avaisitte Heti Mutta Kun Ilmainen Te Vaan Selittelette Aivan Muuta Mutta Kertokaas Oikea Syy Miksi Ei Nähdä Lätkää Yle Hd Kuten Elisa Ja muutama Muu Älkää Selittäkö Vaan Avatkaa Yle Hd Heti Koska Teidän Kuuluu Näyttää Se Ilmaisekasi Kaapelissa Ei Riitä Että Aikataulu Ei tiedossa Muuten Kai Sonera Hyvittää Meitä Kaikkia Kaapelitv Asiakkaita Siitä Että Ette Nätä YleHD Kanavaa Nyt Heti ???????????

4 kommenttia

karikemi kirjoitti:
Eikös vaan jos YleHD kanava maksaisi niin te avaisitte heti, mutta kun kanava on ilmainen niin te vaan selittelette aivan muuta. Kertokaas oikea syy miksi ei nähdä lätkää Yle Hd:lta kuten elisalta ja muutamalta muulta. Älkää selittäkö, vaan avatkaa YLE HD heti koska teidän kuuluu näyttää se Ilmaiseksi kaapelissa. Ei riitä, että aikataulu ei tiedossa. Kai Sonera hyvittää meitä kaikkia kaapeli-tv asiakkaita siitä että ette näytä YleHD kanavaa nyt heti?


Oikoluettu, ei kestä kiittää.
jis87 kirjoitti:
[quote="karikemi":15isfsop]Eikös vaan jos YleHD kanava maksaisi niin te avaisitte heti, mutta kun kanava on ilmainen niin te vaan selittelette aivan muuta. Kertokaas oikea syy miksi ei nähdä lätkää Yle Hd:lta kuten elisalta ja muutamalta muulta. Älkää selittäkö, vaan avatkaa YLE HD heti koska teidän kuuluu näyttää se Ilmaiseksi kaapelissa. Ei riitä, että aikataulu ei tiedossa. Kai Sonera hyvittää meitä kaikkia kaapeli-tv asiakkaita siitä että ette näytä YleHD kanavaa nyt heti?


Oikoluettu, ei kestä kiittää.[/quote:15isfsop]

Miksi maksat YLE HD:sta?


Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 12.5.2011 16:25 Kommentteja (15)






Näin jääkiekon MM-kisojen ja Euroviisujen aikaan vasta julkistettu YLE HD -teräväpiirtokanava kerännyt suurta kiinnostusta. Kanavan pikainen lanseeraaminen on tuonut televisio-operaattoreille ongelmia, joiden takia kaikki kanavan jakelupiiriin kuuluvat asiakkaat eivät ole päässeet nauttimaan teräväpiirtosisällöstä. Yhdeksi keskeiseksi ongelmaksi on muodostunut kanavan maksullisuus, joka on Viestintäviraston must carry -säännösten vastaista.




Aiheeseen liittyviä uutisia
Yle HD -kanava tänään DNA:n kaapeliverkkoon 11.5.2011
Yle HD -kanava näkyy nyt Elisan kaapelissa ja Viihde-palvelussa 11.5.2011
Maksaako YLE HD -kanava? Vastaukset HD-arvoituksiin 5.5.2011




http://www.mtv3.fi/kanavapaketti
Kuten viime viikolla kerroimme, tulee YLE HD:n olla ilmainen kaikille. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli asiakas haluaa nähdä vain YLE HD -kanavan kaapeli- tai antennitaloudessa, ei operaattori voi veloittaa siitä kortti- tai katselumaksua, kortinlukijasta puolestaan maksua voidaan periä. Siirtovelvoitteisten kanavien (must carry) säännösten mukaan kaapelioperaattorin on tarjottava kanava kaikilla alueilla, joissa kanava näkyy antenniverkossa. Lisäksi kanavan tulee olla aina salattu, sillä sen jakelu on myös maanpäällisessä verkossa salattua.

Elisan kaapeliverkon lähetyksissä YLE HD -kanavaa ei ole toistaiseksi mahdollista tarjota erillisenä, joten siitä veloitetaan 30 euron vuosittainen korttimaksu. DNA Welho puolestaan tarjoaa kanavaa kaikille kotitalouksille ensi viikon torstaihin asti salaamattomana. Molemmat käytännöistä ovat Viestintäviraston säännösten vastaisia.

Elisan palvelujohtaja Kirsi Valtari kertoo, että ilmaisen YLE HD:n näkyminen vaatii erillisen kortin tuotteistamista, jota ei ole vielä toteutettu.

Emme ole vielä tavoittaneet DNA Welhoa tai Viestintävirastoa kommentoimaan tilannetta. AfterDawn selvittää asiaa parhaillaan ja pyrkii tiedottamaan heti kun uutta tietoa on saatavilla.

Päivitys: DNA:n kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Pekka Väisänen kertoi AfterDawnille, että YLE HD:n salaamattomuudella pyritään palvelemaan kuluttajia. Myös heille on tullut paljon kyselyjä YLEn teräväpiirtokanavasta jääkiekon MM-kisojen ja Euroviisujen aikana. Kiireisen aikataulun ja kuluttajien kiinnostuksen takia kanavan lähetys toteutettiin alkuun salaamattomana, mutta Väisänen vakuuttaa, että Viestintäviraston säännöksiä pyritään noudattamaan.

Aiheet:DigiTV, HDTV
Yle hd löytyy kaapelissa kanavapaikalta 201, mutta se vaatii kortin mikä on vastoin viestintäviraston sääntöjä, elikä se ei saa maksaa mitään erikseen. Kanavalla on maksulogon kuva ja lukee ulostulo lukittu! Soittelen juurikin viestintävirastolle asiasta! Eki
Eki47 kirjoitti:
Yle hd löytyy kaapelissa kanavapaikalta 201, mutta se vaatii kortin mikä on vastoin viestintäviraston sääntöjä, elikä se ei saa maksaa mitään erikseen. Kanavalla on maksulogon kuva ja lukee ulostulo lukittu! Soittelen juurikin viestintävirastolle asiasta! Eki


Miks tarvii tästäkin asiasta valittaa kun kuitenkin kanava toimii jo soneran verkossa? Jos se on siitä kiinni että haluat sitä ilmaisella kortilla (jota ei vielä ole olemassa) katsoa, niin ota kaapelikortti ja yritä karhuta siitä tulevat maksut takaisin. Ainoa mitä en ymmärrä on että miksi tämä on sinulle ongelma, koska muista viesteistäsi päätellen sinulla on kaapelikortti ja kanavapaketti/paketteja jolloin joudut sen korttimaksun anyway maksamaan ja näät samalla kortilla kyseisen kanavan. Niin että kannattaa varmaan mainita sekin sinne viestintävirastoon.

Vastaa