KTV:ssä Canal+ MM-kiekko 24/7 -kanavalla häiriöitä 7.5.

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

KaapeliTV:ssä Canal+ MM-kiekko 24/7 SD kanavalla esiintyy häiriöitä ja katkoksia ma 7.5. päivän aikana

Sonera selvittää ongelmaa, jossa Canal+ MM-kiekko 24/7 SD -kanava ei näy osalla Sonera kaapeli-TV-asiakkaista. Jo tehtyjen selvitystemme mukaan vaikuttaisi siltä, että kyseessä on laiteongelma. Teemme parhaamme, että ongelma selviää tänään 7.5.2012 klo 16 mennessä.

Kaikilla Soneran kaapeli-tv asiakkailla pitäisi Canal+ MM-kiekko 24/7 kanavan näkyä, jos kanava on tilattuna. Kanava on auki Sonera Kaapeli-TV:ssä kisojen ajan 26.4.–20.5. kanavapaikalla 159.

Lue lisää: http://www.sonera.fi/vihtiInSonerafiWeb ... ntId=35559

Pahoittelemme katkoksista aiheutuvaa haittaa.

Sonera Asiakaspalvelu

6 kommenttia

Hei,

Osaa asiakkaita koskenut ongelma on havaittu ja korjattu.

Terveisin,

Mika

Sonera Verkkoasiakaspalvelu
Palveluvastaava
Voitteko kertoa, miksi meillä näkyi viikonloppuna Soneran kaapelissa C+ MMkiekko24/7 ilman tilausta, ja nyt ei näy. Meillä on siis Soneran kortti, muttei mitään Canalia tilattuna, pelkkä eurosport tietääkseni 😮
Hei Twicthd

KaapeliTV:ssä Canal+ 24/7 kanava oli avoinna viikonloppuna teknisen ongelman selvityksen ajan. Ongelma saatiin korjattua maanantaina.
Miten tuon sinun ilmoituksen saa pois minun "Omat asetukset" sivulta? Minua ei yhtään kiinnosta toimiiko ko. kanava vai ei - en omista telkkaria, joten.....
Tuli kanssa ihmeteltyä tätä ilmoitusta. Tuota tv-palvelua ei edes saa tähän osoitteeseen niin kiinnostaa kuin kilo sitä itseään.
Vi voi sentään, ei täällä näköjään vastata kysymykseen.

Vastaa