Kaapeli-TV -kortti

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei!

Kyselisin sellaista, että onko tuota korttia mahdollista saada toimimaan osoitteessa Vähä-hämeenkatu 6 a 10 20500 TURKU?

Tein sivuillanne saatavuustestin ja se näytti, ettei olisi mahdollista. Miksi näin?

Talon ilmoitus-seinälle on tullut Soneralta jokin lappunen, missä lukee, että jos haluaa jatkossa katsoa Eurosport kanavaa niin joutuu hommailemaan tuon Soneran "ohjelmakortin" hintaan 2,52€/kk, jonka oletan olevan tuo teidän kaapelikortti?

Pitäisi myös hommata tuo Viasatin Sport -kanavapaketti ja olisi hyvä jos se onnistuisi tuon kaapelikortin hommaamalla ja siihen ostamalla se paketti.

4 kommenttia

Hei Juueli ,

näin alustavan saatavuuskyselyn mukaan Kaapeli Tv saatavuus osoitteeseen on, mutta taloyhtiö ei olisi liittynyt Soneran kaapeliverkkoon. Tämä kannattaa tarkistaa vielä isännöitsijältä. Osoitteeseen saa Sonera Viihteen, olitko siitä tietoinen? Täältä saat lisätietoa Sonera Viihteestä. Ja täältä löytyy Viasat Sport kanavasta lisätietoa ja ajankohtaiset tarjouksemme 🙂
Hei Juueli,

Kyseisessä osoitteessa näyttää olevan Kaapeli-TV sopimus voimassa, joten sen perusteella kaapelikortinkin pitäisi siellä toimia.
Marko- kirjoitti:
Hei Juueli,

Kyseisessä osoitteessa näyttää olevan Kaapeli-TV sopimus voimassa, joten sen perusteella kaapelikortinkin pitäisi siellä toimia.


Kävin tänään teidän Turun liikkeessä kysymässä ja he myivät kortin ja siihen kanavapaketin. Kävin hakemassa CI+ -moduulin ja nyt kanavat näkyvät jo. Linkityksessä ei mennyt kuin 10 minuuttia.

Kiitokset vastauksista. Tosiaan tein tuon alustavan kyselyn eilen täällä sivuillanne ja se sanoi, ettei olisi onnistunut saamaan kaapelikorttia tänne, mutta ei näytä se pitävän paikkaansa.
Hei Juueli ,

pahoittelluni, että minäkin omalta osaltani sotkin kuvioita. Mutta hyvä että sait kuitenkin haluamasi palvelut käyttöösi:)

Vastaa