Kaapeli yhteys pätkii Hyvinkäällä (ping/vasteaika)?

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 1 katselukerta

Elikkäs olen nyt testaillu Viiveaika/Ping kahessa eri osotteessa hyvinkäälä ja alkanut kettuilemaan jo yli 6kk sitten tehny usesti vikailmoituksen mutta ei ole auttanut! Ping pomppii järkyttäväst päivällä/illalla 10-200 ms, eikä pysy vakaana ollenkaan, vaikuttaa erityisesti pelaamiseen pahasti, yöllä taas tuntuisi toimivan moiteetta, eikä päivälläkään selaamisessa kautta latauksissa ole ollut ongelmia viiveaika/ping ei vain pysy vakaana ja järkyttävää pomppimista 10/200 ms! laitteet testattu molemissa osoitteissa ! Yhteyteni on molemmissa osotteissa 100/5 kaapeli extra. Toivoisin jotain korjausta tilanteeseen, tai sit vaihettava operaattoria vaikka ADSL joltain muulta taholta! Osoitteet ovat Hakakuja 1 x x 05480 & Rälssimaankatu x 05830 Hyvinkää!

1 kommentti

Kertomastasi päätellen voisi vetää suoraan johtopäätöksen, että alueen verkko ruuhkautuu päivällä. Kyse ei välttämättä ole kuitenkaan tästä, sillä liikennemäärän ajoittainen nousu voi vaikuttaa vain yksittäisiin kaapelilaajakaistaliittymiin tietyllä verkkoalueella. Signaali-kohinasuhteeltaan heikoimmat yhteydet ovat muita huonommassa asemassa kun liikennemäärä on suurimmillaan.

Jotta kertomasi ongelma tulee kyseisten liittymien kohdalla Vikapalvelun tietoon, voit ilmoittaa niistä Laajakaistan vikailmoituslomakkeella. Kirjautuminen lomakkeelle sen liittymän tunnuksella, jota vikailmoitus koskee.

Vastaa