Kaapelilaajakaista Turku

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 6 katselukertaa

Saisikohan täältä vastausta kysymykseen, että miksei Turun Laukkavuoreen, tarkemmin Västäräkinpolulle, ole saatavilla kaapelilaajakaistaa? Taloyhtiö on kuitenkin entisen Turun Kaapelitelevisio Oy:n, eli nykyään Soneran kaapeli-tv-verkossa kiinni ja tietääkseni tänne pystyi Turku Cablelta tilaamaan kaapelilaajakaistan, tai ainakin mainoksia kolahteli tasaisesti postiluukusta. Nythän asiaa ei enää mistään pysty tarkistamaan, kun Turku Cablen vanhoja sivuja ei enää ole olemassa. Kivijalkamyymälästä kun kyselin asiaa, niin eipä siellä myyjä osannut sanoa asiaan yhtään mitään.

Jatkoa aiempaan:
Ei nimittäin paljon naurata, että n. 4km päässä Turun keskustasta sijaitsevan kerrostaloalueen "nopein" saatavilla oleva yhteys on 8M ADSL. Yhtä "vauhdikkaasta" surffauksesta pääsee nauttimaan monessa, kymmenien kilometrien päässä kaupungista sijaitsevassa maalaiskylässä. Tai siis pääsi jo kymmenen vuotta sitten. Ymmärrän, ettei mitään operaattoria kiinnosta kehittää haja-asutusalueiden palveluja, mutta luulisi, että maan viidenneksi suurimmassa kaupungissa sijaitseva alue, jossa 18 kerrostaloa ja kaksi lisää rakenteilla olisi kaikista otollisinta aluetta infran kehittämisen kannalta. Vai pistetäänkö kaikki rahat 4G-verkon pystyttämiseen?

1 kommentti

Hei EiADSL!

Pahoitteluni, että olet joutunut odottamaan vastausta liittymän saatavuudesta.

Laajakaista Kaapeli -liittymä vaatii toimiakseen kaksisuuntaisen ktv-perusliittymän. Saatavuustietoja on tarkistettu tänään osalta ja Laajakaistaliittymä on mahdollista toimittaa Västäräkinpolku 3 ja 4 osoitteisiin.

Saatavuustiedon voi tarkistaa aina myös sivuiltamme löytyvästä saatavuuskyselystä. Kyseisen osoitteen saatavuustiedot päivittyvät viimeistään maanantaina. Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan liittymää kotiisi, suosittelen sinua olemaan yhteydessä Myyntipalveluumme (p. 0800 133133, ma-pe 8-20, la ), jossa voimme tarkistaa sinulle oikeat palvelut käyttöösi.

Vastaa