Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
lamppe_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 8 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Kaapelinettiyhteys pätkii

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Viime maanantaista, eli jo yli viikon ajan yhteys pätkinyt todella pahasti. Välillä yhteys on poikki useita tunteja ja saattaa toimia vain pari minuuttia ennenkuin katkeaa taas uudestaan. Ja silloin kun yhteys toimii niin yhteys saattaa olla todella hidas; Varsinkin upload-kaista.

Samanlainen vika oli muutama kuukausi sitten kun viiimeeksi tein vikailmoituksen, ja jonka syy löytyi Soneran puolelta ja he korjasivatkin sen silloin.

Jos joku Soneran asiakaspalvelusta voisi katsoa ja kertoa viime vikailmoitukseni perusteella että mikä silloin aiheutti vian, niin tämän korjaaminen saattaisi nopeutua.
1 vastaus
Timo-_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 213 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Hei lamppe,

Vilkaisin tuon edellisen vikailmoituksen ja siellä on näköjään asentajakin käynyt asiaa korjaamassa. Suosittelen tekemään tästä vikailmoituksen vaikka palvelupyyntönä Omien Sivujen kautta niin saadaan ongelma ratkaistua.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
Tämän osion uusimmat keskustelut