Kaikilla tuntuu tökkivän:(

  • 11 December 2014
  • 0 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Luen aktiivisesti kaikki alueet näillä sivuilla, ja olen huomannu, että lähes jokaisella on joku ongelma netin ym .ym palvelun kanssa. Miksei mulla sitten ole "lagannu" kertaakaan sen enemmän Youtubea kun mitkään muutkaan sivustot? Nopeus taattu ja ilman minkäänlaisia pätkimisiä. Valokuitu 100/10 otettu käyttöön huhtikuun alussa ja ollu 100% siitä lähtien. Vaikka olenkin data ja verkkoharrastaja todenteolla, niin tämä ei voi selittyä pelkästään silläkään.

Olis kiva tietää, että onko muita ihmisiä, joilla ei ole yhtää ongelmia Soneran liittymien kannssa mun lisäksi. Vai vaatiiko se tosiaan, että kyseinen asiakas pitää osata aika paljonkin bittimaailmasta, oliko se sitten mobiili tai kiinteä.

Tarkkaavaiset saattavat huomata, että mulla oli keskustelupalstalla viesti "Nopeus tippunut" 🙂

Tosiaan sen päivän mittauksissa oli vähän "heikkoa" , mutta se johtui ihan selainten ja speedtest.net toimivuudesta. Tiettyjä vakausongelmia voi esiintyä mittauksissa juuri siitä syystä, että selain ei toimi toivotulla tavalla. Ja kannattaa myös muistaa, että Sonera myy esim. 100 meganen mikä on suurin mahdollinen nopeus, eikä se ole se nopeus minkä välttämättä saat.

55-93 Mbps väliin kun menee, niin tuote vastaa sitä mitä luvataan ja mistä maksetaan. Harvoin toteutuu täydet 100Mbps. Aina on pieni hävikki. Linjan laatu(Ping) jitter ym, ovat paljon tärkempiä. Packet loss 0%, Jitter 0% ja Ping 20ms!
20ms Ping johtuu talon sisäisestä verkosta, kuparia kun vielä on. Onneks sekin vaihtelee 1ms/20ms.

http://www.pingtest.net/result/74094687.png
http://www.speedtest.net/result/2379735690.png

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa