Kanavaluettelon päivitysilmoitukset sotkevat

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Käytössäni on Topfield TF100C-kaapelidigiboksi. Nyt pari kertaa nauhoittamani (sekä VHS-nauhurille että kovalevylliselle digisoittimelle) ohjelma on mennyt pilalle, koska ohjelmaan on tallentunut viesti siitä, että kanavaluetteloa on muutettu. Kyseinen ikkuna pysyy kuvan päällä koko nauhoituksen ajan. Millä saisin tämän pulman kaikkoamaan?

4 kommenttia

Topfieldin oma laitetuki osaisi ehkä auttaa. Tuen yhteystiedot ovat osoitteessa http://www.topfield-finland.com/fi/tuotetuki/
Myöhästynyt kiitos vastauksesta

Topfieldin laitetuki ilmoitti, että tietyt palveluntarjoajat tms. lähettävät tälläisen ilmoituksen ja kehoitti kokeilemaan tehdasasetusten palautusta.
Joistain digiboxeista saa asetusten kautta kyseisen toiminnon pois päältä. Ilmeisesti ei kuitenkaan Topfield TF100C - mallista, koska laitteen oma tuki ei sitä sinulle neuvonut.
Jälleen myöhästyneet kiitokset Tapiolle vastauksesta. Valitettavasti pääsin vasta nyt kiinni palstalle. Ongelmasta vielä sen verran, että sain vihjeen, että poistamalla automaattisen kanavapäivityksen pulmasta pääsisi eroon. Kuvittelin tehneeni sen viime vuoden lopulla, mutta jälleen tänään kuvaruudussa oli samanlainen ikkuna. Täytyy koputella valmistajan neuvontaa edelleenkin.

Vastaa