Kanavapakettien tarkistelu/vaihto omilta sivuita

  • 11 December 2014
  • 7 kommenttia
  • 1 katselukerta

Olen ilmeisesti "puusilmä", mutta missä kohtaa pystyy vaihtamaan/tarkistamaan omia kanavapaketteja omilta sivuita? Ei osunut silmiini..

7 kommenttia

Hei. Kanavapaketit löytyy Omilta Sivuilta, Liittymän hallinta -> Liittymä ja palvelut -> Koti TV asetukset, alta. Kanavapaketteja poistaaksesi sinun on tosin oltava yhteydessä Asiakaspalveluumme.
Tälläinen teksti omilla sivuilla. Koti Tv avattu 29.9, en itse ole muutoksia tehnyt.
"Hyvä asiakkaamme,
Tilauksesi käsittely on kesken. Et voi tänä aikana tehdä muutoksia kaikkiin asetuksiisi, etkä tilata tiettyjä uusia palveluita ennen kuin edellinen muutos tai tilaus on valmis."
Omilla Sivuillasi näkyy "tilauksesi käsittely on kesken" tekeillä olevan KotiTV-tekniikan muutoksen vuoksi. Muutoksen jälkeen KotiTV:n tekniikka vaihtuu parempaan multicast-tekniikkaan, joka mahdollistaa myös tallentavan digiboksin. Arvioitu muutospäivä on 24.10.2011, johon mennessä sinulle toimitetaan erillinen palvelureititin. Kun muutos on saatu tehtyä, poistuu ilmoitus Omilta Sivuilta ja voit tehdä jälleen muutoksia liittymällesi.
Erillinen palvelureititin tulikin jo tänään. Eli nopeaa on palvelu Soneralla.

Mites kun 28.9 avasin tämän kotitv liittymän niin tuli teidän kautta jo uusi modeemi. Pitääkö se palauttaa teillepäin? Voisin samalla kun otan käyttöön tallentavan boksinkin laittaa tuon tavallisen boksin tulemaan.
Mukava kuulla, että palvelureititin on jo toimitettu. Aikaisemmin toimitettua modeemia ei tarvitse palauttaa. Palvelureititin on muiden KotiTV-laitteiden kanssa Soneran omaisuutta, joten jos päätät/joudut joskus luopumaan KotiTV-palvelusta, niin kyseiset laitteet tulee palauttaa.
muuttuuko nopeus multicastin myötä vai pysyykö samana?
Sinulla on käytössäsi alueen maksiminopeus. KotiTV:n tekniikan vaihto multicastiin ei vaikuta siihen. Muutos näkyy kun käytät KotiTV:tä ja nettiyhteyttä samaan aikaan, niin esimerkiksi suurien tiedostojen siirto ei vaikuta KotiTV:n toimivuuteen.

Vastaa