Kanavavalikoimaan ja HD-kuvanlaatuun tulossa parannuksia?

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei,

Viitaten tuohon toiseen ketjuun, jossa tiedusteltiin MTV3 ja YLE HD-kanavien tarkkuudesta, niin ollaanko teidän käyttämää 6 - 8,5 Mbit/s bitratea mahdollisesti nostamassa tulevaisuudessa? Hankimme juuri Koti-TV palvelun ja HD-kanavien odotettua huonompi lähetyslaatu on ollut pettymys. Kilpailevan yhtiön viihdepalvelussa pystytään ihan samoja HD-kanavia lähettämään 10-13 Mbit/s bitratella, kun käytössä on vastaava ADSL2 24/1Mbit/s yhteys. Tuollaisen eron kun erottaa jo helposti ja olisi mukava katsoa HD-kanavia ilman ylimääräistä pakkausta.

Toinen kysymys koskee lisäkanavia, eli voisiko valinnanvaraa Koti-TV:ssä lisätä tulevaisuudessa? Kaapeli-TV:n puolella kun on enemmän kanavia josta valita, itse tilaisin mielelläni esim. VIVA-musiikkikanavan.

Mukavaa kevään jatkoa.

4 kommenttia

Hei Teravapiirto123,
HD-lähetyksistä on käyty keskustelua aiemminkin, voit käydä lukemassa kattavan vastauksen aiemmasta viestiketjusta.
KotiTV:n kanavatarjonnan laajentamisesta laitoin viestiä menemään asiasta vastaavalle taholle.

Oikein mukavaa kevättä Sinulle myös!
Kiitos vastauksesta.

Luin kyllä kyseisen ketjun, mutta siellä ei vastata kysymykseeni siitä, miksi Sonera käyttää pienempää bitratea (=bittinopeus), eli käytännössä huonompaa kuvanlaatua kuin kilpailijansa.

Tämä korostuu erityisesti HD-kanavilla katsottaessa natiivia HD-materiaalia. Asian voisi korjata nostamalla bittinopeutta. Eli jos voisitte ystävällisesti välittää palautetta eteenpäin.
Laitoin palautteen asiasta eteenpäin!
Poistin tästä viestiketjusta käyttäjän w33q kirjoittaman viestin, koska samansisältöisenä oli aloitettu ihan oma viestiketju. Viestiketjun löydätte viewtopic.php?f=67&t=8924

Vastaa