Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65950
Kirjoituksia 178573

Kanavia pimeänäKanavia pimeänä

Uusi keskustelija
Viestejä 17 kpl

Kanavia pimeänä

1/2
Jostain syystä viime aikoina on mm.Canal+ hits kanava reistaillut. Aiemmin se näkyi, mutta kuvassa oli pikselöitymistä ja lähes koko ajan ruudulla näkyi digiboxin ilmoitus "ei signaalia" (vaikka kanava siis taustalla näkyikin). Nyt tilanne on se, että Canal+ hits, Canal+ aitio, Viasat golf ja Eurosport -kanavat eivät näy ja ruutuun tulee "ei signaalia"-ilmoitus. Kaikki muut kanavat näkyvät kuten pitääkin.

Missähän mahtaisi olla vika ja mitenkähän tuon saa korjattua? On aika hintava paketti mm.tuo Canal+ total niin olettaisi sentään kaikkien kanavien näkyvän ongelmitta! Aiemmin näin olikin, reistailun olen huomannut n.viikko sitten.
Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Viestejä 4 902 kpl

2/2
Hei FullMoon,

Olihan kyseessä kaapeli-TV? Oletko testannut ettei digiboxiin ole tullut jonkinlainen vika? Laitetta voisi testata jossain muualla missä on myös kaapeli käytössä. Mikäli samainen ilmoitus näkyy myös siellä, vika voisi jäädä digiboxiin.

Toinen mitä voisi myös kokeilla on tehdasasetusten palautus ja kanavien uudelleenhaku.

Mikäli ongelma jatkuu ja olet omat laitteesi testaillut, niin ota yhteyttä vikapalveluumme.

Voit jättää vikailmoituksen palvelupyyntölomakkeella tai soittamalla vikapalveluun 0206 90101, ma-pe 8-20, la 9-16.30.
Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.