Kasa ongelmia!

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 106 katselukertaa

Useampi ongelma samassa:

Origin lataukset eivät toimi ([u:16ljw5g7]Ea origin + sonera internet yhteys bugaa[/u:16ljw5g7]).
Tämä estää vuoden "hittipelin" päivitysten lataamisen ja täten kokonaan pelaamisen.
Latauksen voi aloittaa eri palveluntarjoajien liittymillä ja aloituksen jälkeen jatkaa Soneran liittymällä, mutta eihän kahden eri liittymän omistaminen pitäisi olla vaadittua?

EA:n tuki ([u:16ljw5g7]Error 111 when trying to start loading the Battlefield 3 beta client[/u:16ljw5g7]) vastaa näin:
"The latest word from our dev and server teams is that, based on the logs compiled and test results analyzed, is that this is likely a proxy or a networking issue that is outside of our control, but we’re investigating solutions.

-Origin Live Ops"


Myös Youtube hidastelee ([u:16ljw5g7]Sonera Laajakaista ja Youtube[/u:16ljw5g7]).

Välillä Googlen sivustot valittavat: "Järjestelmämme havaitsi epätavallista liikennettä tietokoneverkostasi.".
Löysin toisenkin jolla sama vika: [u:16ljw5g7]Re: Sonera Laajakaista ja Youtube - Kirjoittaja nemo78 » 17 Syys 2011, 20:57[/u:16ljw5g7]

Myöskin välillä nettiä selatessa aukeaa vain tyhjä sivu jossa lukee "Network Error (tcp_error)", sivu täytyy päivittää muutaman kerran ennenkuin aukeaa oikein.

4 kommenttia

kaapeliliittyma kirjoitti:

Välillä Googlen sivustot valittavat: "Järjestelmämme havaitsi epätavallista liikennettä tietokoneverkostasi.".
Löysin toisenkin jolla sama vika: [u:3h5d2voz]Re: Sonera Laajakaista ja Youtube - Kirjoittaja nemo78 » 17 Syys 2011, 20:57[/u:3h5d2voz]

Myöskin välillä nettiä selatessa aukeaa vain tyhjä sivu jossa lukee "Network Error (tcp_error)", sivu täytyy päivittää muutaman kerran ennenkuin aukeaa oikein.

[u:3h5d2voz]http://www.whatismyip.com/[/u:3h5d2voz] väittää että olisin proxyn takana, vuosia olen sivustoa sillointällöin käyttänyt muttei koskaan ennen ole proxyä näyttänyt.

Proxyn nimi "1.1 hud9-hki" ilmeisesti helsinkiläinen proxy (en asu helsingissä). Proxyn numero vaihtuu silloin tällöin, tänään numero 9.


Ehkä kaikki ongelmat johtuvat tuosta proxystä? EA rajaa ongelman johonkin ulkopuoliseen proxyyn vahvistaisi tätä olettamusta.

Miten saan nuo helsinkiläiset "Soneran proxyt", joita en ole nähnyt koskaan ennen vuosien aikana, pois käytöstä?


Samoja ongelmia täälläkin, enkä mitään proxyasetuksia ole itse määrittänyt. Todella häiritsevää, kun jokaista nettisivua joutuu välillä refreshaaman muutaman kerran, jotta tcp_error:sta pääsee eroon (jos pääsee). Proxyt aiheuttavat ongelmia myös esimerkiksi foorumeilla, joissa ylläpitäjät vahingossa/tietämättömyyttään bannivat kaikki 192.89.xxx.xx-osoitteet, kun yksi käyttäytyy väärin ja itse asialle ei voi mitään tehdä.

Tiettyjen nettisivujen latautuminen myös kestää jumalattoman kauan, hyvänä esimerkkinä tämä palsta tällä hetkellä:

ping www5.sonera.fi

Pinging www5.sonera.fi [212.94.65.251] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

Ping statistics for 212.94.65.251:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

Pari kertaa refreshaamalla onneksi pääsee linkeistä useimmiten täälläkin eteenpäin esimerkiksi kirjoittamaan tätä viestiä.

Voisiko asiakaspalvelu nyt vastata, miksi proxyt ovat yhtäkkiä käytössä osalla asiakkaista automaattisesti ja aiheuttavat samalla kaikenlaisia ongelmia?
http://speedtest.net/
100M / 5M kaapeliliittymä = 57.40M / 4.82M
No sentään upload pitää paikkansa!

Myös Steamista tai GMG:n Capsulesta pelien lataus on tuskaa. Latauksen alku menee hyvää vauhtia mutta jonkun ajan päästä putoaa surkeaan vauhtiin. Mutta esimerkiksi kesällä toimi täydellisesti, Steamin kesäalen aikana latautui oikein hyvää vauhtia.
http://www.speedtest.net/result/1526510363.png

100M / 5M kaapelinetin vauhti on 0.11 / 0.02 ! Mitä ihmettä?!

Edit:
klo 15.22 - http://www.speedtest.net/result/1526762081.png vauhti peräti 5.97 / 4.81!
Sama ongelma täälläkin. Useampi sivu ei toimi ollenkaan tuon proxyn vuoksi (ilmeisesti nuo proxyn ip:t on vaan bannattu monesta paikkaa) ja joistain tulee näkyviin päiviä vanha etusivu uusimman sijaan. Joudun sitten vaihtelemaan nettiyhteyttä (onneksi on mahdollisuus siihen!) että pääsen noille sivuille.

Nyt viimeisimmäksi mielenkiintoisesti samaan aikaan proxy on päällä toisessa selaimessa, mutta toisessa ei. (eli saan ip-saiteilta eri ip:n)

Voisiko Sonera tehdä jotain asialle.

Vastaa