Kaukosäätimellä oma elämä

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei! Kaukosäädin on alkanut elää omaa elämäänsä,eli saattaa vaihdella kanavia,laittaa ohjelmakirjastosta jotain pyörimään yms..lisäksi siitä on myös lohjennut juuri se pala josta monet muutkin ovat kertoneet,eli pariston jousi ei pysy kunnolla paikallaan. Boksi on vip1003.

Olen harkinnut tallentavan boksin hommaamista teiltä,mikä on tämän hetkinen hinta. Tuleeko se postiennakolla vai lisätäänkö sen hinta seuraavaan laskuun. Jos kertoisitte hinnan ja toimitus/maksutavan,niin päätän sitten otanko pelkän takuukaukosäätimen. Onko kake sovellusta jo lumioille kehitetty..eli yleensäkkään Win- kännyille..

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
http://www.sonera.fi/etsi+apua+ja+tukea/sovellukset olisi Sovellukset mobiililaitteille. Vielä tietenkn on Sonera Viihde softa.

Eli ei ole Kake ohjelmistoa saatavilla Windows Phonelle
Hei jarkko699,

Tallentavan kovalevyllisen digiboksin hinta tällä hetkellä on 120€. Laite laskutetaan laajakaista laskussa ja toimitetaan lähimpään postiin.

Tällä hetkellä Viihteen Kake sovellus tosiaan on saatavilla vain androidille ja iOS:lle.
Terve

Tallentavan boksin voisi kyllä hommata,pitääkö se tilata asiakaspalvelun kautta vai onnistuuko näin..toimitusaikahan on??
Moi jarkko699,

Tallentavan digiboksin tilaaminen hoituu helpoiten soittamalla maksuttomaan myyntipalveluumme 0800 133 133. Tilauksen jälkeen laitteet yleensä tukusta lähtee seuraavana päivänä. Tuohon sitten postin päivät päälle niin muutama päivä yhteensä kuluu, että laite on postissa noudettavissa.
Ja muista poistaa vanhan boksin asetuksien kautta palvelu tunnukset jos boksii vaihdat. Ku ei meinaa tv toimi viiteen tuntiin ilman sitä uudella boksilla. Nimimerkillä kokemusta on.
ZerDzo kirjoitti:
Ja muista poistaa vanhan boksin asetuksien kautta palvelu tunnukset jos boksii vaihdat. Ku ei meinaa tv toimi viiteen tuntiin ilman sitä uudella boksilla. Nimimerkillä kokemusta on.


Tämä on tosiaan hyvä tehdä, niin saa uuden digiboksin otettua suoraan käyttöön. Muuten uudella digiboksilla pääsee kirjautumaan pahimmillaan vasta muutaman tunnin päästä.
Vanhalta digiboksilta palvelutunnuksen pääsee poistamaan valikosta:
Menu >> Asetukset >> Järjestelmä >> Poista palvelutunnukset.

Vastaa