Kehitysehdotuksia taas kerran.

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Laitetaan nyt taas kerran näitä kehitysehdotuksia mitkä on monta kuukautta tai oikeastaan monta vuotta ihmiset laittanut tosin mitään niille ei ole tapahtunut.

Jatkuva tallennus.
Android sovellus tallentamiseen.(Niin kuin kilpailijalla Elisalla on ollut jo pitkään)
Nettitallennuksien 90 päivän säilymisajan poisto. (Niin kuin kilpailijalla Elisalla on ollut jo pitkään)
Tallennuksien katsominen tabletilta, tietokoneelta, kännykältä jne.(Tuokin mahdollisuus löytyy Elisalta)

Sonera viihteen kk-maksun reilu hinnan pudotus siihen asti että Sonera oikeasti kehittää palveluita.

Ja jos oikeasti taas katsotte sitä kehitysidea listaa ja teette niille jotain.

3 kommenttia

Hei zimbo

Tiedämme että Viihteen kehitys on aikaa vievää ja vaatii kärsivällisyyttä meiltä sekä asiakkaalta. Uusi ominaisuuksia pyritään lisäämään mahdollisuuksien mukaan. Kaikki ominaisuudet eivät ole pelkästään meistä kiinni. Kyse ei ole aina pelkästä teknisestä toteutuksesta.

Kehitysideat menevät kyllä eteenpäin. Viihteen kehitystiimi käy listaa läpi ajoittain ja pyrkii selvittämään, mitkä toiveet ovat toteutettavissa. Valitettavasti tämä prosessi ottaa oman aikansa.
Arttu- kirjoitti:
Tiedämme että Viihteen kehitys on aikaa vievää ja vaatii kärsivällisyyttä meiltä sekä asiakkaalta.

Tämä ei nyt suoraan liity kehitysehdotuksiin vaan yleiseen kehitykseen. Pystytkö Arttu yhtään aukaisemaan, että miksi oikeasti edes bugeja ei korjata palvelusta? Viittaan tallennusvalikkobugeihin joita tänne foorumillekin on kirjattu n. 1½ vuotta sitten! (puhumattakaan siitä milloin on jo vikapalveluun ilmoitettu... itse tein jo aiemmin ilmoituksia)

Siis aikuisten oikeasti; mikä ihme siinä on niin vaikeaa? Palvelun varmasti suosituin toiminto (live-tv:n katselun jälkeen) ja kauheita käyttöä haittaavia bugeja ei korjata vuosiin! Omissa bugiraporteissani olen, vian toistoaskelien (kauhea sana suomeksi) lisäksi, jopa spekuloinut (ohjelmointi- ja testauskokemukseni innoittamana.. tosin blackbox-testauksella hankala pinpointata eksaktisti) vian aiheuttajia vinkiksi jotta homma siellä intian parin rupian koodareilla helpottuisi mutta ei.. vuodet vierii ja mitään ei tapahdu..
Joo tuo bugi kun lopetat tallennuksen katsomisen, niin "kursori" ei ole juuri koskaan siinä juuri katsotun tallennuksen kohdalla, on aika hevos ärsyttävä, ollut aina ja ei saada korjattua!?!? Lopettaisitte sen tatin jynssäämisen siellä ja ruvetkaa korjaamaan ja kehittämään näitä keksintöjänne.

Vastaa