Kemissä Laajakaista Hidastelee hurjasti

  • 11 December 2014
  • 2 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Lauantaista lähtien hidas laajakaista pitäs olla 24 mbt mutta soneran nopeustesti moneen kertaan testattu näyttää 0.44 - 10 mbt ja taaskaan Onneton Sonera Ei Ilmoita Omilla Häirtiötiedote sivuillaan Onko Yleinen Ongelma( SONERAN HÄIRIÖTIEDOTER SIVUT JOUTAS POISTAA KOSKA SONERA EI ILMOITTELE JOKA ONGELMAA SIELLÄ OLI VIIKONLIOPPU TAI ARKIPÄIVÄ )

2 kommenttia

Tosiaan.
Näyttää siltä, että Soneran asiakaspalvelukaan ei tiedä kaikista "häiriötiedotteista". Sain sitten kuulla muulta taholta, että jotain kaapelin uudistuksia on tehty, jotka saattoivat aiheuttaa oman ongelmani. On hyvä, että on kaverin faija töissä alalla...
Tmu kirjoitti:
Näyttää siltä, että Soneran asiakaspalvelukaan ei tiedä kaikista "häiriötiedotteista".


Tämä on totta. Asiakaspalvelu on pitkälti sisäisen häiriötiedoituksen varassa, joten jokainen jossain päin Suomea ja jossain Soneran monista laajoista verkoista tehtävä toimenpide tai häiriö ei ole tiedossamme.

Häiriötiedotuksessa on myös sellainen sisäänrakennettu ominaisuus, että verkon viasta tehty häiriötiedote tulee verkon käyttäjän kannalta lähes aina myöhässä. Verkon vika alkaa > vika huomataan joko Verkonvalvonnassa tai asiakkaiden vikailmoitusten perusteella > vikaa paikallistetaan ja sen vaikutusta kartoitetaan > häiriötiedote (jos vika vielä päällä).

Vastaa