Kiinteä laajakaista

  • 11 December 2014
  • 6 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Olisin tilannut kiinteän laajakaistan, mutta ei muka ole osoitteeseeni saatavilla. Naapurille menee samaa maan sisällä olevaa kaapelin pitkin tälläkin hetkellä kiinteä laajakaista. Miksei enää sitä saa?

6 kommenttia

Tarkistin vielä, että kaikkiin muihin samalla tiellä asuville saa kiinteän laajakaistan (katsoin saatavuudesta), mutta ei meille. Kuitenkin samaa kaapelia pitkinhän se yhteys kulkee kuin naapureillekin.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Mitkä kaapelit menee taloosi? Eli kaapelityyppi, ADSL, kaapeli vai kuitu?
ADSL
Moi Amin,

Onko kyseessä nyt omakotitalo vai jokin muu asumismuoto (rivitalo, kerrostalo) ? Tiedätkö onko talosi aikanaan kytketty puhelinverkkoon tai jossain vaiheessa irtikytketty? Tästä kannattaisi melkein keskustella asiakaspalvelumme kanssa niin tehdään toimituskysely osoitteestasi jos kuitenkin muihin taloihin naapurostossa yhteyden saa.
Omakotitalo. Puhelin jutuista en ole varma, mutta silloin alkuun oli vanhemmillani puhelin käytössä kun adsl oli vedetty, mutta siitä pn yli 10v aikaa. Miehelleni on kyllä teiltä päin n. puoli vuotta sitten soiteltu ja tarjottu kiinteää laajakaistaa, mutta hän ei silloin ottanut.
Ookoo. Nyt kannattaa pirauttaa asiakaspalveluun 0200-17000 niin katsotaan tarkemmin saatavuus ja tehdään tarvittaessa toimituskysely. Voidaan sitten varmistaa millainen tilanne teille on. Toimituskysely on ilmainen eikä velvoita sinua vielä mihinkään.

Vastaa