Kiinteän laajakaistan kk-maksut

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei!

Kysymykset koskee määräaikaisen kiinteän laajakaistan kk-maksuja. Ei löytynyt keskustelupalstasta aiheeseen liittyvää. On sen verran erikoinen....

Onko mahdollista maksaa kaikki jäljellä olevat sopimuskauden kk-maksut ennakkoon? Jos mahdollista, jatkuuko liittymä kuitenkin sopimuskauden loppuun vai muuttuko liittymä automaattisesti "toistaiseksi voimassa olevaksi"???

3 kommenttia

Hei wheeler!

Laskua koko loppukauden maksuista ei erikseen voida lähettää, ellet sitten irtisano liittymää kesken määräaikaisuuden (tällöin lähtee loppulasku, joka käsittää kaikki loppu määräaikaisuuden veloitukset).
Etukäteen voi toki laskuja maksella, vaikkapa vanhan laskun viitteellä, jolloin summa kuittaa laskuja maksetuksi niin pitkään, kun rahaa riittää. Tämä tapa ei muuta sopimusta, vaan sopimus rullaa määräaikaisuuden loppuun asti normaalisti. Tämän jälkeen sopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi, jollei liittymää ole irtisanottu tai määräaikaisuutta uusittu.
Selvensikö tämä asiaa? 🙂
Kiitos nopeasta vastauksesta, Niinamari

Liittymää en halua vielä sanoa irti mutta maksuja voisi vähentää kerralla. Varsinkin nyt jos tulee vielä toinen liittymä!! Ongelma on se että nopeus on jo maksimissa ( 8Mbit/s ) ja ainoat vaihtoeehdot saada lisää nopeutta on Sonera Liikkuva Netti tai Tuplanetti. On vielä kolmaskin vaihtoehto mutta se ei kiinnosta yhtään! Varsinkaan nyt kun pp.inet.fi osoitteen saa vaihdossa "ostaa" mukaan.
Tarjousta Tuplanetistä tuskin voi Soneralta saada, koska sopimuskausi on kesken, joten Liikkuva Netti Aito 4G modeemi 10 laitteelle tällä hetkellä paras vaihtoehto. Otanko yhteyttä asiakaspalveluun vai mistä pyydän tarjousta?
Jos saan hyvän tarjouksen, maksan jäljellä olevat kiinteän laajakaistan kk-maksut kerralla pois ja katson myöhemmin sen kohtalon.
En täysin ymmärtänyt mikä on toivomasi ratkaisu, mutta nopeiten saat liittymäasiat kuntoon soittamalla maksuttomaan myyntipalveluume 0800-133133.

Jos vain tarvitset kiinteää ja liikkuvaa nettiä, voit vaihtaa nykyisen sopimuksesi Tuplanettiin, mistä meillä on 4G versio: http://bit.ly/117sFpG Tällöin sitoutuu uuteen 24kk sopimukseen molemmista liittymistä. Ja tuosta kiinteän kaistan maksuhommasta saitkin jo apuja Niinamarilta. 🙂

Vastaa