Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
wheany_
Uusi keskustelija
  • 0 custom-general.kudos
  • 6 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Kiinteän laajakaistaverkon laajennukset

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Sivuillanne näkee mobiiliverkon laajennustyöt ( http://www.sonera.fi/asiakastuki/verkko ... at+verkot/ ), mutta onko kiinteille yhteyksille samaa tietoa missään? Entä onko kiinteiden yhteyksien maksiminopeuksille olemassa jotain "kuuluvuuskarttaa", ilman että pitää tarkistaa erikseen laajakaistan saatavuuspalvelusta satunnaisia osoitteita?

Asia kiinnostaa toki yleisestikin, mutta aivan erityisesti tietysti täällä kotikulmilla. Lähinnä harmittaa ulospäin verkon nopeus, sisään tavara tulee yleensä kohtuullisella nopeudella.

Isojen tiedostojen lähettäminen esimerkiksi Dropboxiin ja Youtubeen, sekä pilvivarmuuskopiointipalveluihin on ärsyttävän hidasta. Lisäksi ellei ohjelmiin aseta nopeusrajoituksesksi korkeintaan 50-75 kilotavua sekunnissa (joka on vielä teoreettista maksiminopeutta paljon vähemmän), muuttuu myös sisääntuleva kaista lähes käyttökelvottomaksi. Tiedän teknisen syyn tähän, mutta joka tapauksessa ottaa aivoon, että melkein vuonna 2014 pitää edelleen puksuttaa ~megabitin nopeudella, oli suunta sitten ulos taikka sisään.
0 vastausta
Tämän osion uusimmat keskustelut