Kodin netti modeemi


Hei,

Tilasin teiltä kaapelinetin. Sain viestin, että se on kytketty, mutta en saanut mitään ilmoitusta milloin saan modeemin.

En myöskään saanut mitään seurantanumeroa. Eli milloin saan modeemin?

Kiitos!

10 kommenttia

Hei TK220794!

Modeemi on lähetetty ja seurantakoodikin löytyy. Lähetän sen sinulle tekstiviestinä -350 loppuiseen numeroosi tuota pikaa!
Kiitos paljon nopeasta vastauksesta!
Tilasin teiltä liittymän, joka asennettiin tänään. Modeemi luvattiin kaupan päälle, mutta sitä ei ole näkynyt? Miten tästä eteenpäin? T: Pasi
Moi lylype-11,

Käyhän lisäämässä asiakasnumerosi tietoihisi niin päästään tarkistamaan tilanne.
(Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero)
Hei!
Tilasin teiltä kodin netin jonka kaupan päälle luvattiin modeemi mutta siittä ei ole näkyny vielä seurantanumeroa tai mtn muuta ilmoitusta? Kytkentäilmoitus on tullut eilen. Asiakasnumeroa ei ole mutta auttaako tilausnumero asiaa?
jaeppa: Auttaa! 🙂 Laita vaan, niin katsotaan!
Laitanko mihinkä numeron?
Moi jaeppa,

Voit lisätä sen asiakasnumeron kohdalle käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset -> Profiili -> Asiakasnumero) niin se näkyy sen jälkeen ainoastaan meille.
Asia kunnossa, pitäs olla lisätty
jaeppa kirjoitti:
Asia kunnossa, pitäs olla lisätty


Tervehdys jaeppa!

Näkyy postin sivuilla seurantatiedoissa, että sinulle olisi juuri 18:02 lähtenyt tekstiviestillä tieto saapuneesta modeemista. Oletko tällaisen viestin saanut? Modeemi on siis tänään saapunut sinne sinun lähipostiin noudettavaksi.

Vastaa