Koti-TV Tallennteiden säilyminen ja muuta kehitettävää.

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 1 katselukerta

Hei!

Hommasin soneran koti-tv:n jokin aika sitten ja kieltämättä se on vdsl-tekniikalla toiminut aivan moitteettomasti.

Pari kysymystä palvelun kehittämisestä kuitenkin on mielessä.

Tällä hetkellä tallenteet siis säilyvät sen 3kk, kilpailijanne tv-palvelussa nämä tallenteet säilyvät loputtomasti, onko sonera kehittymässä tähän suuntaan tms. Tällä hetkellä esim. sarjojen kausien tallennus ei kannata. Olisi oikein mukavaa tallentaa kausi sarjasta talteen niin että se ei sieltä samointein katoa. Tekniikasta tämä asia ei voi jäädä kiinni koska kilpailijannekin on sen mahdollistanut.


Toinen asia joka risoo on tallenteiden hallinta, kansiot olisi melko mahtavat jolloin voisi lajitella ohjelmat eikä niinkuin nyt että ne on kaikki yhdessä pötkössä ja kaaoksessa. Androidsovellusta kaipaan myös etätallentamiseen, ainakaan sellaista ei ole vielä silmiini osunut.

Anteeksi kitinät ja messevää syksyn jatkoa teille soneralaisille jotka jaksatte meidän jorinoita sortata 🙂

3 kommenttia

Samaa mieltä.

Vaihtaisin tuosta tallennustilasta (3000 h) aika monta tuntia päiviin. Tosin taitaa olla vähän mainoskikka tavallaan - niin kuin esimerkiksi Gmailin useiden gigojen sähköpostitila. Helppohan sitä on antaa, kun käytännössä kukaan ei tule tilaa samaan koskaan täyteen.

Haluaisin kyllä nähdä miten kamala tuo Motorolan käyttöliittymä bugeineen, järjestelyominaisuuksien puutteineen ja yleisen hitataudensa kanssa olisi jos todella olisi 3000 tunnin edestä tallennuksia, kun jo murto-osalla tuosta määrästä on käyttö rasittavaa hitauden vuoksi.
Minusta tuo 3 kuukauden säilytysaika on ihan passeli. Tuleepahan katsottua tallenteet pois alta - ja mikäli jäävät katsomatta, niin tuskin kovin tärkeitä ovatkaan. Makuasioita tietenkin nämä.
Kiitokset kaikille palautteista. Tällä hetkellä ei ole tiedossa, että tallenteiden säilymisaikaan olisi tulossa muutoksia. Laitoin tästä ja tallennusten lajittelumahdollisuudesta kuitenkin palautetta eteenpäin. Nythän verkkotallennukseen tallennettuja tietoja voi ainoastaan järjestellä niiden vanhenemispäivämäärän mukaan.

Vastaa