Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
hamema-14_
Uusi jäsen
  • 0 custom-general.kudos
  • 3 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Koti TV:n Motorola ei synkkaa TV:n ja kotiteatterin kanssa

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Ongelma on että Soneran Koti TV:n mukana tullut digiboksi Motorola 1003 ei synkronoi TV:n, BD:n ja kotiteatterin kanssa (itselläni Sony Bravian sarja n. 2v vanha), eli aina on vaihdettaessa ääni/kuvalähde manuaalisesti kotiteatterista (tai TV:stä riippuen HDMI-kytkentätavasta). Tällä hetkellä joudun käyttämään 3-4 eri kaukosäädintä, joka on aivan liian monimutkaista joillekin perheenjäsenille. Varmaan tämä IP-TV on tulevaisuuden juttu ja joskus vielä tulee televisioita markkinoille jossa sisäänrakennettu digivastaanotin myös IP-signaalille. Löysin Samsungin kansainvälisiltä sivuilta IP Set-top boxin SMT-H6155 joka ilmeisesti synkkaa suoraan TV:n ja kotiteatterin kanssa mikäli saman valmistajan yhteensopivat laitteet. Vai olisiko jollakin kokemuksia/kommentteja/neuvoja että koti tv:n saisi toimimaan TV:n omalla YHDELLÄ kaukosäätimellä?
1 vastaus
Veikko_
Vanhan Palstan telialainen
  • 0 custom-general.kudos
  • 713 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa
Tuo riippuu täysin siitä, kuinka säädettävä TV:n (tai muun laitteen) kaukosäädin on. Yksi tapaus on tullut vastaan, jossa (Bang & Olufsenin) yleiskaukosäädin/-kontrolleri on ohjelmoitu HiFi-liikkeen toimesta kontrolloimaan myös Koti-TV:tä, mutta muiden laitteiden osalta en osaa sanoa. Tässä kannattaa tutkia laitevalmistajien kotisivuja ja/tai mahdollisesti kokeilla kaupan olevia yleiskaukosäätimiä.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/ohjeet/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan ja Ohjeet ja vinkit.
Tämän osion uusimmat keskustelut