Koti-TV:n kanavia ei ole listalla?

  • 11 December 2014
  • 5 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Pari päivää Koti-TV toimi ihan hyvin. Nyt joitain tunteja sitten alkoi tulemaan tällaista tekstiä kun yrittää valita kanavan (vaikkapa Nelonen tai TV2): "Videontoistovirhe. Käynnistämässäsi ohjelmassa on ongelma. Yritä käynnistää ohjelma uudelleen" ja kun painaa OK, niin "Huomio. Yritit valita kanavan () jota ei ole kanavalistalla." ja mitään videota (ts,. liikkuvaa kuvaa) ei tule ruutuun, mutta ohjelmatiedot kyllä tulee. Laite on buuttailtu nyt useampaan otteeseen, vianmääritys samoin. Sieltä ei löydy ongelmia. Netti toimii ihan ok. Rautaa ei ole vaihdettu mihinkään suuntaan, lukuunottamatta TV:n HDMI-liitintä, jota nyt on koitettu kaikissa kolmessa liittimessä.

Missä vika, mitä lähdetään tarkistamaan ensimmäisenä?

5 kommenttia

Onko sama vika kun mulla oli viewtopic.php?f=64&t=5932
Netti on toiminut lähes moitteetta alusta lähtien, mutta noissa kanavissa on jotain häikkää. Nyt homma on siirtynyt niinpäin, että peruskanavat näkyy, mutta maksu-tv-kanavat ei. Niissä on tosiaan edelleen tuollainen virheilmoitus kuin yllä mainitsin.

Mutta siis parempaan suuntaan on mennyt. Ei sillä, kyllä mielestäni luokkaa 2€ / päivä maksava palvelu pitäisi toimia vieläkin paremmin esim. niin, että kuuluisi edes äänet, puhumattakaan siitä, että näkyisi kuva.
Kipe: Onko käytössäsi mikä Internet -liittymä ja nopeusluokka? Entä millä nopeudella yhteytesi on toiminut tällä hetkellä? Jos liität asiakasnumerosi keskustelupalstan käyttäjätietoihisi, voin päästä näkemään tarkempia tietoja liittymäsi tyypistä. Pääset tallentamaan asiakasnumeron Omat asetukset ja Profiili -valikkojen kautta. Löydät asiakasnumeron laajakaistaliittymän laskulta.

Yhtenä ratkaisuvaihtoehtona voit koittaa ensin Motorola IPTV -digiboksin resetoimista. Ohjeet ja vinkit sivullamme olevassa ohjeessa on neuvottu miten tämä toimenpide tehdään.
Kipe kirjoitti:
...kun yrittää valita kanavan (vaikkapa Nelonen tai TV2): "Videontoistovirhe. Käynnistämässäsi ohjelmassa on ongelma. Yritä käynnistää ohjelma uudelleen" ja kun painaa OK, niin "Huomio. Yritit valita kanavan () jota ei ole kanavalistalla."


Vastaavanlaista ongelmaa havaittu tälläkin päässä, mutta mulla samat herjat tulee kun yrittää aloittaa verkkotallenteen katselun (katseluaikaa vielä 2kk jäljellä). Eli yrittää käynnistää katselun mutta jää musta ruutu ja nuo edellämainitut herjat ilmestyy. Herja tulee kaikissa tiettyä päivämäärää (26.5.) vanhemmissa tallenteissa. Uudemmat alkaa pyöriä normaalisti.

Samalla on ollut ongelmia tallennelistauksessa joka on usein tyhjä. Kun (näkymätöntä)listaa lähtee selaamaan alaspäin, tulee tallenteet sitä mukaa näkyviin kun listaa kelaa eteenpäin. Kun taas lähtee selaamaan listaa ympäri toisinpäin (ylöspäin), ilmestyy vanhimmat tallenteet heti näkyviin.

IVO bootti ei ole auttanut ongelmaan, eikä toistuva tehdasasetusten palautus ole mielestäni pitkällä tähtäimellä mikään oikea ratkaisu saati korjaus.
routa: Huomasin, että olit tehnyt Koti TV -palvelun ongelmasta vikailmoituksen. Vikailmoitus on vielä tällä hetkellä käsittelyssä, mutta ilmoitamme sinulle heti kun vikailmoitus on selvitetty loppuun.

Vastaa