Koti Tv pätkii koko ajan

  • 11 December 2014
  • 3 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Hei! Minulla on ollut alle viikon Sonera Viihde ja Koti TV paketti. Kaikki lähetykset ja tallennukset pätkivät koko ajan; myös Videovuokraamon videot pätkivät. Koneet on saammutettu ja avattu uudelleen useita kertoja ohjeiden mukaan, on tarkastettu liitännät ja on käytetty vain paketin mukana tulleita johtoja. Myös digiboxi buutattiin tehdasasetuksiin; aina vaan pätkii.
Laajakaistakin on pettymys, 24 Mt vastaanotto on 5,5 - 11 Mt ja vaikka myyjä vakuutti että laitteessa voi hyvin käyttää TV:n lisäksi 5 eri tuotetta; 3 läppäriä wlanina , 1 PC johdolla cat 5e, 1 X-box 360 johdolla cat 5e niin syövät kaistaa tosi paljon.
TV ongelmat ovat samat vaikka kaikki muut laitteet ovat sammutettuna!

3 kommenttia

Hei siljor-7,
Olet jo kokeillut kaikki kotikonstit, eikä ongelma ole poistunut. Mielestäni järkevintä on ottaa yhteyttä Tekniseen Asiakaspalveluumme jotta pääsemme selvittämään ongelman aiheuttajan. Voit joko soittaa tai jättää palvelupyynnön. Jos jätät pyynnön, meiltä soitellaan sinulle.
Eikä Siljor-7 ole ainoa. Kaikki ohjelmat pätkivät (suorat ja nauhoitetut) nykyään ilman mitään muutoksia laitteistossa ym. Ollut jo viikkoja huonompi kuin aikoihin.
Hei Tonto,
Jos pätkimistä ilmenee vaikka ohjeet ja vinkit-sivuston kikat on kokeiltu, suosittelen sinullekin yhteydenottoa Tekniseen Asiakaspalveluumme.

Vastaa