Koti-tv ja muu kun motorolan iptv boxi ???

  • 11 December 2014
  • 4 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Onko mitään mahdollisuutta saada toimimaan koti-tv:tä esim dunen HD Smart B1 meditoistimella ? Vai onko toi motorola ainut vaihtoehto ? Ja sit kysyisin vielä että miksi en näe VLC playerillä tietokoneeltani kanavia vaatiiko se ton Thomsonin modeemin vai pitäiskö ne toimia telewellilläkin ?

4 kommenttia

KotiTV toimii vain Soneran toimittaman (Motorolan) digiboksin kautta, muiden laitteiden käyttö ei ole mahdollista. VLC-playerin toimivuuteen en osaa ottaa kantaa.
Ok. Onko tähän jokin pätevä syy ettei voi käyttää muita iptv boxeja ?
Motorolan softa on räätälöity KotiTV:n tarpeisiin sopivaksi, ja tästä syystä muiden laitteiden käyttö ei ole mahdollista.
Onko tähän tulossa jotain muutosta missään vaiheessa? Motorola on osoittautunut erittäin epäpäteväksi laitteeksi jo kaukosäätimestä lähtien, ne kun suorastaan hajoavat kädessä, vaikka näitä käyttäisi kuin kukkaa kämmenellä. Outoa pätkimistä, eikä laitteen sijoittelulla näytä olevan asiaan vaikutusta.
Sitten itse boksi. Tokihan osaltaan softakin tehnee sen, että hd-kanavilta paluu sd-kanavalle kadottaa kuvan aika ajoin, mutta sehän ei poista nykyisen boksin heikkoutta. Tällä viikolla useampi buuttaus kyseisen ongelman takia, aina ei uskalla vaihtaa kanavia. Tuostakin asiasta olen tehnyt vikailmoituksen, mutta tähän ei ole vastauksia tullut. Ainakin asian pitäisi olla tiedossa siellä teilläkin.

Olisi erittäin suotavaa, että laitteisto toimisi paremmin, kun sen palveluihin on sijoittanut rahaa.

Vastaa